Velkommen til vores
blog!

Fordyb dig i vores Escape Room univers. På vores blog kan du læse vores unikke guides, interviews, generel information om Escape Rooms og meget mere. God fornøjelse!

Helt Nye Escape Rooms!

FORBERED DIG PÅ DEN ULTIMATIVE FANGEFLUGT! I vores nyeste Escape Room ‘Flugten Fra Vridsløse‘ tager vi dig ind i hjertet af Vridsløselille Statsfængsel, et berygtet fængsel kendt for sin historie

Tag med på en spændende og sjov oplevelse i Riddlehouse Escape Rooms nye lokation i det ikoniske Vridsløselille fængsel! Vi åbner d. 15/7 med to Olsen Banden Escape Rooms. Book nu og brug koden "egon-olsen-first-mover" for at spare op til 30% på de første 100 bookinger. Skynd dig at booke en tid og vær en af de første til at prøve vores nye rum!

Udforsk escape rooms i alle vores lokationer

Udforsk spændende escape rooms på tværs af vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse gåder og undslippe i tide. Vælg din destination og dyk ned i en eventyrlig escape room-oplevelse, der vil udfordre dine evner og skabe minder for livet!

Se alle vores rum i
København / City

Se alle vores rum i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen