RiddleHouse er både gennemtænkt og veludført. Alle puzzles er ret cool – og rummene er både sjove og nervepirrende til sidste sekund. Jeg er fan!

CHRISTIAN PETERSEN

Booking - H.c. Andersen Mysteriet

Både Ragnarok og SpyMaster er nogle af de bedste Escape Room rum jeg har spillet – jeg elsker den måde man har slået stemningen an på i begge rum.

LASSE JUHL

Hvis man virkelig skal ha’ en på ”opleveren” så er RiddleHouse virkelig værd at besøge. Jeg havde kollegerne med – de var yderst begejstrede!

LINDA FØLSGAARD

H.C. Andersen Mysteriet - Vil du spille i dag eller i morgen?

Så skriv til os på hello@riddlehouse.dk eller ring på
71 74 91 41

Er i en mindre gruppe der gerne vil spille sammen og få en sjov, underholdende og hyggelig oplevelse så book et spil her

MYSTERIET OM DET FORSVUNDNE H.C. ANDERSEN MANUSKRIPT

(Ubegrænsede spillere)

Dette mobile event er perfekt til alle virksomheder, foreninger, skoler mv – vi kommer ud med gamemastere, udstyr mv, og eventet kan skræddersys med tid, sted og varighed så det passer netop jer.

I 1992 blev der stjålet nogle værdifulde orginale H.C. Andersen manuskripter – i er nu i Politiets Afdeling for Særlige Sager (PASS), og skal sammen løse en lang række spor og opgaver og finde tyvekosterne. På 60 minutter skal i sætte samarbejde og logisk tænkning i højsædet.

Danmarks eneste online mobile escaperoom spil ude hos jer selv, hvor deltagerne i grupper på 4-6 personer kæmper på tid; alle grupper benytter én egen computer. Herefter står den på teamwork, kommunikation og masser af sjove udfordringer.

Vi kommer med gamemastere, udstyr og alt som kræves for en seriøs omgang teambuilding – skriv til hello@riddlehouse.dk og høre mere.

Scroll til toppen