Escape Rooms - København vridsløselille

Udforsk tre spændende rum hos Riddlehouse i Vridsløselille Statsfængsel!
Vi byder på to Olsen Banden rum og en klassisk fængselsflugt. 

I kommer som Urban Explorers til et forladt fængsel og går på opdagelse i de gamle celler. Fængslet har stået tomt i årtier, og ingen ved hvad der egentlig foregik i de lange gange og i de mørke kældre, men det har I sat jer for at finde ud af. Når I går ind i første celle lukker døren bag jer og fængslets hemmeligheder åbenbarer sig gradvist i labyrinten af rum.

Kommer til sommer i Porten – Det tidligere Statsfængsel i Vridsløselille

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
7,5/10

Fear factor:
middel

Alder:
fra 12 år

I Egon Olsens gamle celle gemmer der sig måske noget, der kan gøre de heldige finder stinkende rig! Rygtet siger, at han har gemt en plan et sted i sin gamle celle, en plan der kan bryde ind i et skjult Franz Jäger pengeskab. Find de mange millioner inden fængslet bliver revet ned og går tabt for evigt!

Spillere:
2-7 spillere

Sværhed:
6/10

Fear factor:
Ren Hygge

Alder:
fra 8 år

En meget rig konsul er på gennemrejse i Danmark. Med sig har han verdens største diamant – Afrikas Dronning. Diamanten ligger opbevaret i en særlig boks, sikret med det seneste inden for amerikansk overvågningsteknologi. Det er jeres opgave at sjæle diamanten for Egon, når nu alt er timet og tilrettelagt.

Spillere:
2-7 spillere

Sværhed:
5/10

Fear Factor:
Ren Hygge

Alder:
fra 8 år

Din ven sidder inde i fængslet… Han har bedt jer komme på besøg, fordi han har fundet et brev fra den tidligere fange, der antyder, at han har skabt en flugtrute ud i friheden. Desværre er brevet skrevet i en ret kryptisk stil, så det kræver mere end én person for at løse mysteriet. Kan I hjælpe jeres ven med at bryde ud af fængslet?

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
6/10

Fear Factor:
Ren Hygge

Alder:
fra 8 år

Udforsk escape rooms i alle vores lokationer

Udforsk spændende escape rooms på tværs af vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse gåder og undslippe i tide. Vælg din destination og dyk ned i en eventyrlig escape room-oplevelse, der vil udfordre dine evner og skabe minder for livet!

Se alle vores rum i
København / City

Se alle vores rum i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen