Escape Rooms - KØBENHAVN

Seven

(for 2-6 spillere)
En sindssyg seriemorder er på spil. Han har allerede slået til flere gange, og hans motiv er de syv dødssynder. Har I syndet? I er en del af en politienhed som har til opgave at opspore og fange denne morder. Via et tip fra en anonym kilde, har I fundet frem til hans tilholdssted, og her har han efterladt sig mange spor og ledetråde; det er næsten som om han gerne vil fanges. I har én time til at finde ud af hvad morderen vil, og måske gennemskue hans sindssyge plan. Han skal stoppes!

PABLO ESCOBAR

(for 2-6 spillere)
Året er 1993. I befinder jer i junglen i Colombia. I næsten tyve år har Pablo Escobar plaget verden som leder af Medellin-kartellet. Som leder af dette kriminelle narkokartel, er Pablo Escobar konstant i politiets søgelys, og er på flugt netop nu. I er en del af den store politistyrke der jagter ham, og efter en sporet telefonsamtale, er I blevet ledt hen til Escobars skjulested i junglen. I har én time til at finde ud af hvor han er på vej hen så han kan pågribes, og stoppes én gang for alle. Atmosfæren i dette rum er eksotisk og fuld af spænding, og I skal finde skjulte genstande og bruge rekvisitter for at løse junglens mysterier.

THE RING

(for 2-6 spillere)
Det hele startede med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers rask pige; Samara Morgan. Samaras kusine ved noget, men er i en tilstand af dybt chok. Kusinen er nu indlagt på en psykiatrisk afdeling, og bliver manisk ved med at gentage noget om en lille pige med langt sort hår og en video. Der er mange myter om denne video, som man under ingen omstændigheder bør se. Hvis I alligevel bliver fristet til at se videoen, skal I løse mysteriet om pigen, inden der er gået 60 minutter. Ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer – for evigt.

THE LAST PASSENGER

(for 2-6 spillere)
Året er 1934. I befinder jer i en togkupé ombord på midnatstoget fra København mod Prag. I er netop vel ankommet til Prag, men der er sket en forbryderisk hændelse i løbet af natten: En af togets passagerer er ikke nået levende frem. Han er fundet myrdet i kupéen. Morderen har efterladt sig spor og ledetråde rundt i togvognen, og I har nu én time til at opstøve og afsløre morderen. I skal nå det inden morderen slipper ud i Prag. Eller værre endnu; slår til igen! Spring med på denne klassiske mordgåde hvor I er garanteret spænding og atmosfære.
Scroll til toppen