Escape Rooms - KØBENHAVN

Seven

(for 2-6 spillere)
Ifølge myten kan sjælen kun renses, hvis du ikke giver efter til de syv dødelige synder, eller ved at straffes. I rum nummer SYV kommer du ansigt-til-ansigt med dine egne svagheder og din egen passion. Du møder vrede, lyst, dovenskab, misundelse, grådighed, ødselhed og stolthed. Kan du modstå de syv dødelige synder og blive frelst?! Husk, at Skærsilden lurer lige rundt om hjørnet!

PABLO ESCOBAR

(for 2-6 spillere)
Pablo Emilio Escobar Gaviria var en colombiansk narkobaron og terrorist, og leder af Medellin kartellet. Han blev ofte omtalt som “Kongen af Kokain” og var den rigeste kriminelle nogensinde, med en estimeret formue på 30 milliarder dollars, hvilket gjorde ham til den rigeste mand da han var på toppen i starten af 90’erne. Han var efterlyst af det colombianske og internationale politi i flere år. Efter et opkald til hans søn, blev hans telefoniske transmissioner sporet, og det viste sig at han gemte sig i Los Olivos, Colombia. I er en del af den internationale politi-styrke, og I har nu 60 minutter til at finde og arrestere den farligste kriminelle, nogensinde.

THE RING

(for 3-8 spillere)
Det starter med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers sund og rask pige. Hendes kusine er i chok og indlagt på den psykiatriske afdeling i Seattle. Det eneste hun snakker om, er en pige med langt sort hår og et videobånd. Der er myter omkring videobåndet. I må under ingen omstændigheder se båndet. Hvis I bliver fristet til at se båndet, skal I løse mysteriet omkring videobåndet, ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer for evigt. Har I nerverne og modet på at udforske, hvad der sker uden at støde på Samara?
The Ring er Danmarks eneste Escape Room med live performance

THE LAST PASSENGER

(for 2-6 spillere)
Vi tager tilbage til 1934, hvor midnatstoget fra København begynder dets rejse mod Prag. Da toget ankommer til Prag, opdager personalet at der er en passager som aldrig er nået frem til endestationen. Den sidste passager er fundet myrdet i sin kupé. Find alle ledetrådene, løs mysteriet, afslør morderen og slip ud fra offerets kupé inden de 60 minutter løber ud!
Scroll til toppen