RiddleHouse er både gennemtænkt og veludført. Alle puzzles er ret cool – og rummene er både sjove og nervepirrende til sidste sekund. Jeg er fan!

CHRISTIAN PETERSEN

Booking - KØGE

Både Ragnarok og SpyMaster er nogle af de bedste Escape Room rum jeg har spillet – jeg elsker den måde man har slået stemningen an på i begge rum.

LASSE JUHL

Hvis man virkelig skal ha’ en på ”opleveren” så er RiddleHouse virkelig værd at besøge. Jeg havde kollegerne med – de var yderst begejstrede!

LINDA FØLSGAARD

Køge - Vil du spille i dag eller i morgen?

Så skriv til os på hello@riddlehouse.dk eller ring på
71 74 91 41

*BEMÆRK: Mysteriet om Dannebroge afholdes på Køge Museum, adressen er Nørregade 4, 4600 Køge

Ragnarok

(for 2-6 spillere)
Scenen er sat i Valhal: Loke har stjålet og gemt Mjølner, Thors hammer. Jætternes hær marcherer frem imod Asgård. Guderne er magtesløse. Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan i forhindre Ragnarok? Det er jer som bestemmer gudernes skæbne. Er i heltene som frelser Asgård?

Spymaster

(for 2-6 spillere)
Den Kolde Krig: NATO og Warszawa-pagten bekæmper hinanden med alle midler undtagen direkte krig. Sovjet har sendt deres bedste spion til Danmark. The Spymaster. Han har infiltreret Stevnsfortet og stjålet plantegningerne over fortet. I er en gruppe hemmelige agenter fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har lokaliseret The Spymasters hemmelige skjulested på et hotel i Køge. I har nu en time til at ransage The Spymasters værelse og finde de hemmelige dokumenter, inden han kommer tilbage. Kan i forhindre 3. verdenskrig?

Mysteriet om dannebroge

(for 2-8 spillere)
På Køge Museum træder I via en tidslomme tilbage til år 1710, hvor I ombord på linieskibet Dannebroge skal genleve Kaptajn Ivar Huitfeldts erindringer. Det er nu jeres opgave at opklare, hvad der skete med Dannebroge og samtidig finde kaptajnens gemte kiste. Mysteriet er for hele familien, især velegnet til børn i alderen 7 - 14 år.
Scroll til toppen