*BEMÆRK: DA RUMMET ER FULDT ANALOGT, GØR VI OPMÆRKSOM PÅ, AT RUMMET SKAL RESETTES EFTER BRUG. DET TAGER KUN 2MIN. – VI FORKLARER NÆRMERE PÅ MUSEET.*

RUMMET PÅ KØGE MUSEUM SPILLES KUN PÅ DANSK

Prisen er for hele gruppen, 2 til 8 personer

I har 45min. til:

AT FINDE UD AF HVAD DER SKETE MED DANNEBROGE

I træder ind på Køge Museum, men via en tidslomme ryger I tilbage i tiden og befinder jer nu sammen med skibskaptajnen Iver Huitfeldt. Kan I løse mysteriet og finde frem til hvad, som hændte Dannebroge?

OM SPILLET

Når I ankommer vil I blive budt velkommen i receptionen af Køge Museums receptionist. Her vil I blive sat ind i spillet og få udleveret en bog, der guider jer igennem spillet.

I skal nu løse gåder, knække koder og ved at samarbejde, kommunikere og løse de udfordringer som spillet byder på. 

Mysteriet om Dannebroge byder på udfordringer for alle. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 45min. er gået. 

Vores Escape Room byder på udfordringer for den yngre gruppe og hvis I kommer ud til tiden bliver i tildelt titlen som “Besætningens æresmedlemmer”.

Da rummet er køligt anbefales det at have lunt tøj på i vinterperioden.

SPILUDVIKLING

Mysteriet om Dannebroge er udviklet af vores egne dygtige spiludviklere. Atmosfæren er eventyrlig, og ideel til børnefamilier, hvor I får en følelse af, at I befinder jer i et univers hvor myter og skatte venter. Spillet er inspireret af den gamle historie over Iver Huitfeldts liv som kaptajn på det gamle linieskib Dannebroge.

Rummet er udviklet fuldt analogt og er tilpasset alle, så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet.

Book en tid og få en eventyrlig oplevelse. Om i er ude efter en hyggelig familietur, komme afsted med vennerne, holde skoleudflugt eller andet – Så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen