Olsen Bandens Største Kup

Gennemlev et klassisk Olsen Banden kup, hvor I selv er i centrum.

60 min

2-7 spillere

Til børn 8 år og op

Skræmmeniveau - Ren Hygge

Sværhedsgrad: 3/10

Fra 290 kr. pr. person.

MISSION: HJÆLP OLSEN BANDEN MED AT STJÆLE VERDENS STØRSTE DIAMANT!

All of our Escape Rooms can be played in English

En meget rig konsul er på gennemrejse i Danmark. Med sig har han verdens største diamant – Afrikas Dronning.

Egon og Resten af banden er lige blevet arresteret på et værtshus af kriminalkommissær Mortensen, men inden arrestationen nåede banden at gemme planen der skulle få fat på Afrikas Dronning på værtshuset.

Din og dit holds mission er, at finde planen og nå at få fat på diamanten inden konsulen rejser igen!

Du vil lære at tænke som en ægte kriminel, eller nærmere som det fjerde medlem i Olsen Banden, når du forsøger at løse de forskellige gåder du vil møde i vores Escape Room, samtidig med at du selvfølgelig udfører deres største kup?

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i rummet. I har 60 minutter til at finde Olsen Bandens plan og nå at få fat på diamanten inden konsulen rejser igen! Hvis I har behov for hjælp på jeres mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Rummet er inspireret af Olsen Banden filmen “Olsens Bandens sidste bedrifter”.

Olsen Bandens Største Kup er det perfekte spil for alle, der elsker en god udfordring. Det byder på udfordinger, der vil udfordre dine logiske evner og teste din indre Egon Olsen. Kløgt og snilde kan få jer langt, men ingen kan klare udfordringen alene da det kræver samarbejde og kommunikation at fuldføre missionen inden de 60 minutter løber ud. Hvis I klarer kampen og kommer ud i tide, kan jeres præstation komme på dagens scoreboard.

Olsen Bandens Største Kup er et af ​​de mest spændende, udfordrende og autentiske Escape Rooms, du vil støde på. Så hvis du er en fan af Olsen Banden og ønsker at opleve spændingen i Vridsløselille, skal du ikke tøve med at booke tid til vores Escape Room, Olsen Bandens Største Kup

Scroll til toppen