Erhverv & Teambuilding

Aktiviteter der styrker sammenholdet 

HACKATHON ONLINE

Hackathon Online er et unikt og velfungerende koncept til teambuilding. Spillet er super sjovt, passer til alle, og det er fremragende til et adrenalinsusende afbræk på konferencen, teambuilding og firmaudflugter. Spillet er meget velegnet til større grupper.

EDGE OF THE EARTH

”Edge of the Earth” er et perfekt til mødet eller konferencen, hvor deltagerne over 2 timer med udgangspunkt i den virkelige fortælling om erobringen af sydpolen, får et sjovt og spændende afbræk som vil udfordre spillernes kommunikations- og beslutningsevner, og åbner op for samarbejde, kreativ tænkning og opgaveløsning på helt nye måder.

HOTEL HOMICIDE

”Hotel Homicide” er et perfekt til mødet eller konferencen, hvor deltagerne over 2 timer får et sjovt og spændende afbræk som ryster dem sammen og udfordrer deres samarbejde, kreativ tænkning og opgaveløsning på helt nye måder.

Teambuilding aktiviteter til din arbejdsplads!

Hos Riddlehouse tilbyder vi teambuilding, som en sjov, lærerig og unik aktivitet. Vi leverer en oplevelse, der ryster deltagerne sammen, fremmer samarbejdsevnerne og skaber forståelse og respekt imellem kollegaer og ansatte. 

Hos riddlehouse udbyder vi flere muligheder, så vi kan tilpasse os din virksomhed og dine ansattes behov bedst muligt, med vores teambuilding aktiviteter. 

I kan enten besøge en af vores afdelinger og spille vores fysiske escaperooms – eller vi kan arrangere at I spiller et af vores tre nedenstående mysterier på jeres arbejdsplads eller en anden lokation. Med andre ord: Vi leverer en skræddersyet oplevelse til jeres virksomhed. 

Hackathon Online  

Hackere er af særlig støbning: intuitive, kloge, ambitiøse, dygtige og frem for alt handlekraftige tænkere. De bedste hackere er samlet til et vaskeægte hacker-opgør. Et hackathon!
 

Saml dit hold, gå online og løs så mange gåder som muligt og hack den kodede besked for at opnå den højeste score. 

Vi garanterer to super sjove, intense, adrenalinpumpende timer, hvor alle kæmper med, mod og for hinanden, for at vinde den ultimative pris, hæder og ære – at vinde “The Best Hacker Badge”.

 

Spillerne er opdelt i hold bestående af 3-5 personer. Hvert hold vil modtage en  spilmanual på deres e-mail, som informerer holdene om reglerne og de anvendte teknologier.

Hvert hold udpeger en leder. Han/hun er ansvarlig for at registrere svarene til spillets platform ved hjælp af sin mobiltelefon, tablet eller computer. 

Spillere udvælger en bestemt gåde at arbejde på – disse vil være  tilgængelige for hele holdet.

Vinderen kåres på baggrund af, hvilket hold der har den højeste score  og belønnes med hovedpræmien ‘Best Hackers Ever badge’!

Spillerne kan placeres hvor som helst da der oprettes forbindelse til hinanden ved hjælp af Zoom/Teams el. lign. Alt man behøver er en computer og en browser. Her vil vores gamemastere være til rådighed og tage jer igennem en fænomenal online oplevelse.

Vi kommer også gerne ud til jeres konference eller virksomhed. Vi sætter op til det ultimative Hackathon slag, hvor vores dygtige gamemastere håndterer alt omkring spillet.

 • Synergi
 • Kommunikation
 • Kollektiv tænkning
 • Strategi
 • Tidsoptimering
 • Projektledelse
 • Delegering
 • Risikostyring

Det kræver derfor god strategi, kommunikation og samarbejde at vinde. Jo sværere gåderne og opgaverne er, jo mere er der brug for samarbejde, kollektiv tænkning og effektiv udnyttelse af de forskellige kompetencer i gruppen.

 • Introduktionen til spillet tager cirka 20 minutter
 • 60- 90 minutters spilletid  

Spillet tager ca. 1½-2 timer inklusiv opsætning og nedtagning.

Hotel Homicide

Den klassiske mordgåde tilsat Virtual Reality! Et mord er begået på et luksushotel, og det er op til jer at løse mysteriet…

I skal arbejde sammen for at opklare dette gådefulde mord. Hvor blev mordet begået, hvad er motivet og hvor er mordvåbnet? Bevæbnet med VR-briller og rekvisitter tager I udfordringen op!

Kan I opklare mysteriet? I skal skynde jer, for tiden er ved at løbe ud!

I opdeles i hold på 5-6 spillere som konkurrerer om først at opklare det mystiske mord!

Med anvisninger, ledetråde og adgang til den virtuelle verden, arbejder holdet sammen om at løse hotellets gåde – mysteriet må og skal løses!

Virtual Reality-brillerne går på tur blandt spillerne i de forskellige runder, så alle prøver at bevæge sig rundt på det virtuelle hotel og lede efter spor.

Vi kommer ud til jeres konference eller virksomhed, hvor vores gamemasterehåndterer alt omkring spillet.

 • Kommunikation og samarbejde 
 • Analytiske kompetencer
 • Tidsoptimering 
 • Kollektiv tænkning
 • Projektledelse

Kan I samarbejde og præstere godt under pres? Kan I analysere og stille de rigtige spørgsmål? Hvis ja, så kan I måske fange morderen før tiden rinder ud!

 • Introduktionen til spillet tager ca. 20 minutter.
 • Det tager normalt én time at gennemføre spillet.
 • Som afslutning udpeges de vindende hold indenfor de forskellige kategorier.

Samlet set tager spillet ca. 2 timer inklusiv opsætning og nedtagning.

Edge of the Earth 

Året er 1911, og store dele af verden er allerede kortlagt af modige opdagelsesrejsende. Det sidste tilbageværende “Store Ukendte” er det antarktiske kontinent. Modige opdagelsesrejsende gør sig nu klar til at risikere alt for at være de første til at nå Sydpolen! 

Hvem bliver vinderen af det historiske løb?

Den valgte lokation omdannes til startpunktet for det historiske kapløb til Sydpolen mellem Amundsen og Scott. I opdeles i grupper på 5-6 spillere med et mål, om at nå til Sydpolen før alle andre.

Vejen til Sydpolen er fyldt med udfordringer i form af dilemmaer og nødsituationer. Hver opgave vil enten belønne eller straffe for rigtige eller forkerte svar.

Spillet er baseret på et kort over det antarktiske kontinent hvor alle opgaverne, vises på en tablet. Det der vises på skærmen  understøttes af fysiske rekvisitter såsom et kort til orienteringsløb, reb til knob, gåder og meget andet.

Vi kommer ud til jeres konference eller virksomhed, hvor jeres lokale bliver omdannet til udgangspunktet for den historiske ekspedition, og vores gamemastere håndterer alt omkring spillet.

Derudover står vi gerne for en præmieoverrækkelse. Ønskes dette bedes det fremgå i jeres forespørgsel.

 • Kommunikation og samarbejde
 • Strategi
 • Projektledelse
 • Delegering
 • Risikostyring

Spillerne skal løse gåder, der tester holdets evne til at kommunikere, koordinere og tage effektive beslutninger.

Spillet tager ca. 2 timer inklusive opsætning og nedtagning.

Bliv inspireret og visualiser aktiviteterne 
til din teambuilding!

Vil I også gerne opleve en teambuilding dag med Riddlehouse?

Scroll til toppen