Erhverv

Til virksomheder og offentlige instanser

Er i en gruppe på 20 personer eller derover kan vi tilbyde både seriøs teambuilding med vores mobile erhvervsspil med/eller uden persontypeforedrag – eller simpel sjov og underholdning i vores fysiske rum.

Mobilt spil: The Exit Files - op til 400 deltagere

Er I 24 deltagere eller derover kommer vi ud til jer med udstyr, gamemastere og et fantastisk underholdende mobilt escaperoom spil; varigheden er 60-75 minutter. Fantastisk til både professionel teambuilding eller som en underholdende start på en firmadag – eller måske hvis I bare har brug for lidt luft til hjernen på en kursusdag.

Vi har også faciliteterne: Vi samarbejder med Bournonvilles Wild West – en ranch få km kørsel fra Køge hvor vi kan spille med op til 400 spillere – og hvor der udover fantastisk mad og drikke også er underholdning som roderidning, skydebaner, hesteskokast, lasso undervisning mv. 

Ring eller skriv til en af vores sælgere nederst på siden og hør nærmere.

Ragnarok og Spymaster

Vi kan også lave en firmapakke i vores fysiske rum med max 24 deltagere med mange muligheder for jer: Fx de-briefing, HR eller ledelse kan overvåge spil med en gamemaster, pakkeløsning med drikkevarer og præmier, og mange flere muligheder.

Ring eller skriv til en af vores sælgere nederst på siden og hør mere.

Nyhed!

Kombiner det mobile erhvervsspil med oplæg, øvelse og gode grin om persontyper. Vi samarbejder nu med konsulenthuset Visby.dk, hvor Rasmus Visby giver jer værdifuld indsigt, der gør en forskel når I skal samarbejde, udvikle jer eller kommunikere. Indsigten giver jer sunde overvejelser og bedre greb om relationer internt og eksternt. Det både seriøse og muntre oplæg kan placeres enten før eller som del af de-briefing efter escape spillet og en kort pause. Varighed fra 1 til 2 timer afhængig af jeres behov. 

Alexander Schou Nielsen
Tlf. 71742339
alexander@riddlehouse.dk

Ralf Petersen
Tlf. 22278406
ralf@riddlehouse.dk