Erhverv

Til virksomheder og offentlige instanser

Er i en gruppe på 20 personer eller derover kan vi tilbyde både seriøs teambuilding med vores mobile erhvervsspil med/eller uden persontypeforedrag – eller simpel sjov og underholdning i vores fysiske rum.

Mysteriet om det forsvundne H.C. Andersen Manuskript - op til 400 deltagere

Dette mobile event er perfekt til alle virksomheder, foreninger, skoler mv – vi kommer ud med gamemastere, udstyr mv, og eventet kan skræddersys med tid, sted og varighed så det passer netop jer.

I 1992 blev der stjålet nogle værdifulde orginale H.C. Andersen manuskripter – i er nu i Politiets Afdeling for Særlige Sager (PASS), og skal sammen løse en lang række spor og opgaver og finde tyvekosterne. På 60 minutter skal i sætte samarbejde og logisk tænkning i højsædet.

Danmarks eneste online mobile escaperoom spil ude hos jer selv, hvor deltagerne i grupper på 4-6 personer kæmper på tid; alle grupper benytter én egen computer. Herefter står den på teamwork, kommunikation og masser af sjove udfordringer.

Vi var ca. 30 kollegaer, som blev kastet ud i H.C. Andersen-mysteriet – kombineret med lidt opgaver i det fri, inden vi gik i gang. Det var supersjovt, og vi fik virkelig brugt de små grå og samarbejdet på kryds og tværs for at løse opgaverne. Vi kan varmt anbefale Riddlehouses sjove mysterium!

Susse
Køge Kommune

Vi havde en fantastisk dag, som personalet efterfølgende har udtrykt stor tilfredshed med. Selve H.C. Andersen Mysteriet var et kæmpe hit – udfordrende for mange og med mange gode grin undervejs. Jeres personale med Mark i spidsen var rigtig gode instruktører og med til at skabe en rigtig god stemning.

Alt i alt et super arrangement.

Peter Brink Thomsen
Køge Gymnasium

Ragnarok og Spymaster

Vi kan også lave en firmapakke i vores fysiske rum med max 24 deltagere med mange muligheder for jer: Fx de-briefing, HR eller ledelse kan overvåge spil med en gamemaster, pakkeløsning med drikkevarer og præmier, og mange flere muligheder.

Ring eller skriv til en af vores sælgere nederst på siden og hør mere.

Nyhed!

Kombiner det mobile erhvervsspil med oplæg, øvelse og gode grin om persontyper. Vi samarbejder nu med konsulenthuset Visby.dk, hvor Rasmus Visby giver jer værdifuld indsigt, der gør en forskel når I skal samarbejde, udvikle jer eller kommunikere. Indsigten giver jer sunde overvejelser og bedre greb om relationer internt og eksternt. Det både seriøse og muntre oplæg kan placeres enten før eller som del af de-briefing efter escape spillet og en kort pause. Varighed fra 1 til 2 timer afhængig af jeres behov. 

Ralf Petersen
Tlf. 22278406
ralf@riddlehouse.dk

Vores erhvervskunder

Scroll til toppen