Erhverv

Til virksomheder og offentlige instanser

Er i en gruppe på 20 personer eller derover kan vi tilbyde både seriøs teambuilding med vores mobile erhvervsspil med/eller uden persontypeforedrag – eller simpel sjov og underholdning i vores fysiske rum.

Mysteriet om det forsvundne H.C. Andersen Manuskript - op til 400 deltagere

Dette mobile event er perfekt til alle virksomheder, foreninger, skoler mv – vi kommer ud med gamemastere, udstyr mv, og eventet kan skræddersys med tid, sted og varighed så det passer netop jer.

I 1992 blev der stjålet nogle værdifulde orginale H.C. Andersen manuskripter – i er nu i Politiets Afdeling for Særlige Sager (PASS), og skal sammen løse en lang række spor og opgaver og finde tyvekosterne. På 60 minutter skal i sætte samarbejde og logisk tænkning i højsædet.

Danmarks eneste online mobile escaperoom spil ude hos jer selv, hvor deltagerne i grupper på 4-6 personer kæmper på tid; alle grupper benytter én egen computer. Herefter står den på teamwork, kommunikation og masser af sjove udfordringer.

Vi var ca. 30 kollegaer, som blev kastet ud i H.C. Andersen-mysteriet – kombineret med lidt opgaver i det fri, inden vi gik i gang. Det var supersjovt, og vi fik virkelig brugt de små grå og samarbejdet på kryds og tværs for at løse opgaverne. Vi kan varmt anbefale Riddlehouses sjove mysterium!

Susse
Køge Kommune

Vi havde en fantastisk dag, som personalet efterfølgende har udtrykt stor tilfredshed med. Selve H.C. Andersen Mysteriet var et kæmpe hit – udfordrende for mange og med mange gode grin undervejs. Jeres personale med Mark i spidsen var rigtig gode instruktører og med til at skabe en rigtig god stemning.

Alt i alt et super arrangement.

Peter Brink Thomsen
Køge Gymnasium
I dag havde vi i Roskilde Garden besøg af Riddlehouse der besøgte os med HC Andersen mysteriet.
David fra Riddlehouse førte sikkert 2 hold gennem spillet.
Det blev en god afslutning på en god dag. HC Andersen mysteriet kan varmt anbefales hvis en gruppe skal samarbejde om en opgave der både er sjov, spændende og udfordrende.

BJARKE ELBERT
ROSKILDE GARDEN

Escape Rooms

Vi kan også lave en firmapakke i ét eller flere af vores 10 fysiske rum, med max 24 deltagere med mange muligheder for jer: Fx de-briefing, HR eller ledelse kan overvåge spil med en gamemaster, pakkeløsning med drikkevarer og præmier, og mange flere muligheder.

Ring eller skriv til en af vores sælgere nederst på siden og hør mere.

Nyhed!

Forstærk oplevelsen og læringen ved at kombinere opklaringen af H.C. Andersen Mysteriet med et oplæg af Tina Pakula om menneskets udfordringer netop i forhold til samarbejde og kommunikation. Hvorfor er vi ofte vores egne værste modspillere, og er det muligt at gøre os selv og hinanden til gode medspillere?

Se mulighederne her eller kontakt os, hvis I har særlige ønsker.

Ralf Petersen
Tlf. 22278406
ralf@riddlehouse.dk

Vores erhvervskunder

Scroll til toppen