Riddlehouse escape rooms

En holdaktivitet hvor kommunikation er nøglen

Velkommen til vores spændende univers af escape rooms!
Hos Riddlehouse kan du opleve den ultimative oplevelse, hvor du og dine kollegaer bliver udfordret til at løse en række gåder og opgaver for at kunne undslippe inden tiden løber ud.

Vores afdeling i hjertet af København er et must-try for alle, som elsker spænding og samarbejde. Vi har et bredt udvalg af temaer og sværhedsgrader, som passer til enhver smag. Uanset om man er en erfaren escape room-gænger eller en nybegynder, så har vi noget for dig.

Vores escape rooms er designet til at teste din evne til at arbejde som en del af et team og din evne til at løse hjernevridende gåder under tidspres. I  vores escape rooms vil du blive udfordret på dine evner indenfor problemløsning, kreativ tænkning og samarbejde - alt sammen med det formål at finde én vej ud. Samtidig tør vi godt garantere en spændende og sjov oplevelse, som du sent vil glemme. 

Uanset om man vil udforske den columbianske jungle i jagten på en efterlyst international forbryder, et hjemsøgt værelse, jagte en seriemorder eller opklare et klassisk mordmysterie ægte i 1930'er stil, så vil vores escape rooms i København tage dig med på en spændende rejse. Vi bygger vores escape rooms for at teste dine grænser og udfordre dig til at tænke ud af boksen. Det er en spændende og anderledes aktivitet, hvor alle skal samarbejde for at klare spillet - kommunikation er den vigtigste gåde I skal knække for at bryde ud af rummet, inden tiden løber ud. 

Kom og besøg os i vores afdeling i hjertet af København, gør dig klar og træd ind i vores verden og lad os tage dig med på en uforglemmelig rejse, hvor spænding og underholdning er i højsædet!

Send os en forespørgsel!

Praktisk info

10-50
1 time pr. spil
2-6 personer pr. hold
Gothersgade 35, 1123 KBH K
Scroll til toppen