aktiviteter for børn

Escape room som ferieaktivitet

Escape room som ferieaktivitet

En tur i escape room er blevet en rigtig populær ferieaktivitet – her får man en social, aktiv og udfordrende oplevelse med sit team!

aktiviteter for børn
Fotokredit: Pexel

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor escape rooms er oplagt ferieaktivitet for hele familien!

Det særlige ved Escape Rooms som social ferieaktivitet, modsat mange andre underholdningstilbud, er da også at alle deltagere kommer lidt på glatis. De fasttømrede roller udfordres og det kan der komme meget morskab ud af. 

Hos Riddlehouse byder vi mange gæster velkommen som benytter Escape Rooms som en anderledes og udfordrende familieaktivitet i ferien. Om det er forældre med børn, bedsteforældre med børnebørn eller den store familie med svigermor under armen, så oplever vi mange glade gæster der sammen har en morsom oplevelse. 
Pludselig kan den dominerende højtråbende type blive helt paf, den mere stille og observerende type glimrer med sit overblik og lederskab, og familiens nysgerrige pilfinger går nu forrest og finder alle de skjulte spor. 
På den måde kan et Escape Room være en lille boble hvor rollerne bliver vendt på hovedet, og det plejer at være en rigtig sjov oplevelse, for hele familien! 

"Vi har efterhånden haft mange gode oplevelser i Riddlehouses Escape rum og også oplevet en utrolig god og imødekommende dialog, når der har været brug for dette. Det er guf for hjernen og slår altså med afstand en tur i biffen, uanset om det er med familie eller venner :)"

Så når der skal findes en god ferieaktivitet i København, Roskilde eller Køge, der både udfordrer hjernecellerne og aktiverer lattermusklen, så lad Riddlehouse hjælpe. 

Man kan læse mere om de forskellige rum her på hjemmesiden, hvor man også nemt selv kan finde ledige tider og booke rum. Har man spørgsmål er man altid velkommen til at kontakte kundeservice på hello@riddlehouse.dk eller telefonnummer 71 74 91 41.

Følg med på vores sociale medier 

Scroll til toppen