Den perfekte efterårsferie aktivitet med dine børn - prøv et Escaperoom eller en Riddlehunt

Efterårsferie og escaperoom går altid hånd i hånd. Escape room – eller nogle foretrækker det i ét ord escaperoom – er altid en god aktivitet i efterårsferien, lige meget om man er ung eller gammel. 

Noget for enhver smag

💚💚💚 I vores escaperooms er der altid noget for enhver smag 😀 💚💚💚

Hos Riddlehouse er vi Danmarks største og bedste gådeudviklere – vores eventyrlige gåder finder vej til Escape Rooms, gådejagter, museer, skoler, teambuilding og meget meget mere. Vores escaperooms spænder bredt fra fx Danmarks suverænt uhyggeligste rum ”The Ring”: Det starter med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers sund og rask pige. Hendes kusine er i chok og indlagt på den psykiatriske afdeling i Seattle. Det eneste hun snakker om, er en pige med langt sort hår og et videobånd. Der er myter omkring videobåndet. I må under ingen omstændigheder se båndet. Hvis I bliver fristet til at se båndet, skal I løse mysteriet omkring videobåndet, ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer for evigt. Har I nerverne og modet på at udforske, hvad der sker uden at støde på Samara?

 

Escaperoom "Last Passenger"

I kan også besøge familierummet ”Last Passenger”: Vi tager tilbage til 1934, hvor midnatstoget fra København begynder dets rejse mod Prag. Da toget ankommer til Prag, opdager personalet at der er en passager som aldrig er nået frem til endestationen. Den sidste passager er fundet myrdet i sin kupé. Find alle ledetrådene, løs mysteriet, afslør morderen og slip ud fra offerets kupé inden de 60 minutter løber ud!

Sådan fungerer Escaperoom

Når I ankommer hos Riddlehouse, vil I blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan I samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet. Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal I løse de udfordringer, som rummet byder på.

Alle vores escaperooms byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60 min. er gået. Vores Escaperooms byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, har I med præstationen også mulighed for at opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg. Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal I løse de udfordringer, som rummet byder på.

Alle vores escaperooms byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60 min. er gået.

Vores Escaperooms byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, har I med præstationen også mulighed for at opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

 

Escaperoom "Pablo Escobar"

Eller måske er vores escaperoom for alle raske piger og drengerøve ”Pablo Escobar” en god aktivitet for jer i efterårsferien? Pablo Emilio Escobar Gaviria var en colombiansk narkobaron og terrorist, og leder af Medellin kartellet. Han blev ofte omtalt som “Kongen af Kokain” og var den rigeste kriminelle nogensinde, med en estimeret formue på 30 milliarder dollars, hvilket gjorde ham til den rigeste mand da han var på toppen i starten af 90’erne. Han var efterlyst af det colombianske og internationale politi i flere år. Efter et opkald til hans søn, blev hans telefoniske transmissioner sporet, og det viste sig at han gemte sig i Los Olivos, Colombia.

I er en del af den internationale politi-styrke, og I har nu 60 minutter til at finde og arrestere den farligste kriminelle, nogensinde.

Sådan fungerer Riddlehunt

Vores gådejagter – også kaldet Riddlehunts – er også altid et stort trækplaster som en børnevenlig familieaktivitet i efterårsferien til en pris, hvor alle kan være med. Tag familien under armen og oplev eventyrlige gådejagter i byer over hele landet! Ved i fællesskab at gennemføre opgaver og løse gåder om historie, kunst, bygninger og meget andet, kan I forhåbentlig knække byens mysterium!

RiddleHunt er en fantasifuld kombination af byvandring, eventyrlig sightseeings og museumsbesøg pakket ind i gåder, mysterier og spændende opgaver som I skal løse i fællesskab.

Alle RiddleHunts er unikke og bundet op på byens særlige historiske fortællinger. I kan derfor besøge flere byer som Riddlehuntere; hver by byder på sin helt egen oplevelse! Vi sætter samarbejde, kommunikation og udfordringer i højsædet. Velkommen til vores forunderlige verden af historie, fortællinger, mysterier og gåder.

 

Escaperoom "Ragnarok"

Eller var det noget at besøge Køge afdelingen og lægge vejen forbi ”Ragnarok” som er kåret som Danmarks bedste escaperoom? Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan i forhindre Ragnarok? Det er jer som bestemmer gudernes skæbne. Er i heltene som frelser Asgård? RAGNAROK er udviklet af vores egne dygtige spiludviklere. Atmosfæren er eventyrlig hvor i får følelse af, at i befinder jer i en anden verden. 

Spillet er inspireret af den gamle nordiske mytologi og gåderne er både udfordrende og mangfoldige.

SKRIV TIL OS HERUNDER FOR AT HØRE OM VORES ESCAPEROOM ELLER RIDDLEHUNT

Book eller hør mere ved at skrive til os. Vi besvarer henvendelser inden for kort tid.

Scroll til toppen