Rabat og tilbud på escape rooms hos Riddlehouse

Rabat og tilbud på escape rooms hos Riddlehouse

Udforsk en verden af mysterier med fantastiske tilbud og rabatter på escape rooms hos Riddlehouse!

Fotokredit: hold Gazo

Læs med og find de bedste tilbud og rabatter på escape rooms her!

Hvis du ikke har prøvet et Escape Room før, er det en oplevelse, du ikke må gå glip af! 

Riddlehouse’s escape rooms er nogle af de bedste i landet. Vi har et bredt udvalg af forskellige escape rooms, der passer til alle slags præferencer og erfaringer. Det er en interaktiv, spændende og udfordrende aktivitet, hvor du og dit hold bliver låst inde i et rum og har en time til at løse gåder og finde nøglen til at undslippe. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid med vennerne, familien eller kollegerne.

Normalt varierer priserne afhængigt af, hvilket escape room, som du gerne vil spille. Hos Riddlehouse har vi et ret fantastisk søndagstilbud (hvis vi selv skal sige det), hver søndag kan du nemlig tage så mange spillere med i escape room, uden at skulle betale et tillæg udover vores standard pris for 2-4 pers. Dét er et godt tilbud! Derudover har vi også en ‘walk-in’-rabat, til jer der ikke booker i forvejen, men godt tør tage chancen! Her skal men nemlig kun slippe 249,- DKK pr. person. Dette tilbud gælder alle hverdage, hele året. Pssst… det gælder også for alle Escape Rooms – dét er billigt. 

Hos Riddlehouse har vi en bred vifte af forskellige Escape Rooms. Hvis du er til det mere uhyggelige, kan du vælge  vores rum “The Ring” eller “Slaughterhouse“. Hvis du derimod foretrækker noget mere familievenligt, kan du prøve vores rum “Professor Jones“, “Pablo Escobar“, “The Last Passenger” eller “Ragnarok“.

Hvis du spiller med dine børn eller familiemedlemmer, unge såvel ældre, er det måske en meget god idé at læse lidt op på vores forskellige rum og deres sværhedsgrader. Læs mere om vores tre afdelinger i København, Roskilde og Køge. 

En tur forbi vores Escape Rooms i Riddlehouse er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine nærmeste. Med vores forskellige tilbud og Escape Rooms, der er tilpasset forskellige præferencer, er der noget for enhver smag! Tag familien, vennerne eller kollegaerne under armen, besøg os i en af de tre afdelinger og nyd godt af vores walk-in -og søndagstilbud. 

Giv endelig vores kundeservice et kald eller send en forespørgsel afsted, hvis du har nogle spørgsmål til rabat på vores Escape Rooms. 
Vi glæder os til at imod jer!

Scroll til toppen