Flugten fra Vridsløselille

Knæk koden og find flugtvejen ud af fængslet! Spil fra den 13/10

60 min

2-6 spillere

Til børn 8 år og op

Skræmmeniveau - Ren Hygge

Sværhedsgrad: 6/10

Fra 268 kr. pr. person

MISSION: FIND FLUGTVEJEN UD AF FÆNGSLET

All of our Escape Rooms can be played in English

Din ven sidder inde i fængslet… igen!
og denne gang har det lange udsigter til, at han kommer ud og ser dagens lys.

Han har bedt jer komme på besøg, fordi han har fundet et brev fra den tidligere fange, der antyder, at han har skabt en flugtrute ud i friheden. Desværre er brevet skrevet i en ret kryptisk stil, så det kræver mere end én person for at løse mysteriet. Da ingen af jer har rent mel i posen, går I straks med på ideen.  

Der er et rygte om den forrige fange der siger, at der altid var meget larm fra hans celle, og at strømmen altid kom og gik som under et voldsomt uvejr – men vagterne kunne ikke finde noget…

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i rummet. I har 60 minutter til at hjælpe jeres ven med at finde en flugtrute ud af fængslet. Hvis I har behov for hjælp på jeres mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre.

Vi tilbyder en helt unik oplevelse, der vil udfordre dig og dine venner, familie eller kolleger og jeres evner til at løse gåder og finde skjulte spor. Vores escape room er designet til at skabe en sjov og anderledes oplevelse, og vi garanterer en time fyldt med spænding og udfordringer, hvor I vil blive testet på jeres samarbejdsevner og kreativitet.

Book nu og se om I har hvad der skal til for at løse gåderne og slippe ud på bare 60 minutter!

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Vridsløselille.

Scroll til toppen