H.C. Andersen Mysteriet

Danmarks eneste mobile online escapespil - Hjemme hos jer

Danmarks eneste mobile online escapespil – HJemme hos jer

H.C. Andersen mysteriet

I 1992 blev der stjålet nogle værdifulde orginale H.C. Andersen manuskripter – i er nu i Politiets Afdeling for Særlige Sager (PASS), og skal sammen løse en lang række spor og opgaver og finde tyvekosterne. 

På 60 minutter skal i sætte samarbejde og logisk tænkning i højsædet.

En person klarer det sjældent alene, ved at benytte sig af samarbejde og kommunikation når i, sammen, frem til målet.

H.C. Andersen mysteriet er vores mobile gådespil, som især er henvendt til erhvervs arrangementer. Lige nu kan spillet spilles privat, så hvis du er til gåder, spænding og hyggelige timer så er det en unik mulighed for at prøve noget nyt.

Dette spil vil udfordre alle og er både sjovt, underholdene og giver god selvindsigt i hvordan man arbejder under pres i en gruppe.

H.C. Andersen kuffert

💚 Escape room i trygge rammer 💚

Riddlehouse Escape Room har Danmarks eneste online mobile escape room.
Her har vi taget alle de fede opgaver og rekvisitter I kender fra fysiske escape rooms, og samlet dem i en kuffert.
Desuden har vi erstattet alle kister og hængelåse med jeres egen pc. I får altså samme type oplevelse – bare hjemme i jeres egen stue. 😀😀

*VIGTIGT: Ved booking af H.C. Andersen mysteriet skal husstanden selv besidde 1 computer der er tilsluttet internettet, pr. kuffert.

Sådan fungerer det:

Efter onlinebooking skal kufferten afhentes i en vores afdeling i Køge.
Herefter vælger I selv hvornår på dagen I ønsker at spille. Kufferten kan afhentes tidligst dagen før spilstart og afleveres igen senest dagen efter. Afhentning kan ske mandag til fredag i tidsrummet 10.00-16.00.
Prisen inkluderer 60 minutters hjælp og vejledning til spillet, via telefon til én af vores gamemastere. Her vil det være muligt at få ledetråde, hvis I skulle gå i stå med en opgave.
Afhentning, tilbagelevering og tidspunkt for hvornår gamemasteren vil være til rådighed, skal aftales på forhånd via mail, senest 48 timer før spilstart.
I kan få en super unik oplevelse sammen i familien, med venner, til en polterabend, eller andre begivenheder.

Prisen er 899kr. pr. kuffert samt 500kr. i depositum.
Depositum betales ved bestilling og tilbagebetales ved returnering.
(Vi anbefaler 2-6 spillere pr. kuffert)

OBS: Kontakt os på hello@riddlehouse.dk for at aftale nærmere omkring afhentning, tilbagelevering og tidspunkt for hvornår gamemasteren vil være til rådighed. Dette skal aftales senest 48 timer inden spilstart.

Scroll til toppen