har du styr på hvad et escape room er?

Hvad er et Escape Room?

Hvad er et Escape Room?

Escape room, udbryderspil, exit game, exit spil, breakout room, mystery room, riddle room - kært barn har mange navne! 
Har du styr på hvad et escape room er?

har du styr på hvad et escape room er?
Fotokredit: Pexel

Læs med og få helt styr på hvad et escape room er med hjælp fra os I riddlehouse!

Et escape room spil er en sjov og social aktivitet hvor alle kan være med. Et escape room handler om at slippe ud af et afgrænset rum fyldt med gåder og opgaver, inden der er gået 60 minutter. For at komme ud skal man løse en lang række gåder og opgaver. Her skal man samarbejde med sit team, man skal tænke kreativt og man skal nysgerrigt undersøge rummet for skjulte spor.

Har man behov for hjælp undervejs, vil en erfaren Game Master give lige præcis det hint der får teamet videre.

Målet med vores escape rooms er at udfordre vores gæster på en sjov og udfordrende måde. Når spillet sættes i gang, har man som team 60 minutter til at slippe ud. Der kan være forskel på hvor meget hjælp man skal have af Game Masteren, men det vigtigste er, at man har det sjovt undervejs og det skal Game Masteren nok sørge for.

Escape rooms er typisk bygget over et bestemt tema. Hos Riddlehouse har vi klassiske krimigåder, nordisk mytologi, horror og gys samt eventyr. Kort sagt: Vi har noget for enhver smag, og alle kan være med. Vi har også forskellige sværhedsgrader og skræmmefaktor. Hos Riddlehouse låser vi aldrig yderdørene, og man kan som deltager således altid komme ud hvis man skulle have behov for det.

Læs mere om vores afdelinger i København, Roskilde og KøgeEr du i tvivl om hvilket rum der vil passe til dig og dit team, så læs mere her på siden eller kontakt vores kundeservice på hello@riddlehouse.dk.

Kom forbi vores afdelinger og spil escape room. Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Følg med på vores sociale medier 

Scroll til toppen