Vil du gøre årets julefrokost til årets fest?

Så invitér dine kollegaer med indenfor i ikoniske omgivelser, og overrask med fede julefrokostaktiviteter. Se de gode muligheder her!

Kom i fængsel: besøg os i vridsløselille

Hos Riddlehouse tilbyder vi forskellige spændende aktiviteter, der vil give jeres julefrokost det helt rette pift. Besøg os i det berygtede Statsfængsel Vridsløselille og prøv kræfter med vores underholdende julefrokostaktiviteter. Det er de perfekte aktiviteter, til at skabe sjov, spænding og fremme holdånden til årets julefrokost!
Med fængslets historiske rammer, kan det kun blive årets fest. 

Allerede begyndende julestress?
Vi tager os af det hele! Vores komplette julefrokostpakke inkluderer aktivitet, lækker mad og drikke, med plads til op til 32 personer.Invitér hele virksomheden med ind bag fængslets høje mure, og nyd god mad, drikke og julehygge.

Spar jer selv for besværet – lad os sørge for julemad, drikke og aktivitet!

Egons Juleplan


Hjælp Egon Olsen med at stjæle fængselsinspektørens julebryg!
Det hele er planlagt ned til mindste detalje… Vi har alle sammen set det før – de store forkromede planer – særligt op til jul. De fungerer perfekt på et teoretisk plan. Men hvordan går det, når Egons juleplan skal føres ud i livet? 

I denne julefrokostaktivitet har I fået Egon Olsen som cellekammerat, og han har udtænkt en finurlig kædereaktion der skal snyde fængselsinspektøren, så I kan forsøde juletiden med en vaskeægte, kold julebajer.

Gør din julefrokost til noget helt særligt i år og start med en kick-off aktivitet i Vridsløselille Statsfængsel!

Spillere:
10-60 spillere

Varighed:
2 timer

Hold:
5-6 personer pr. hold

Lokation:
Statsfængslet Vridsløselille

escape the prison

Jeres kollega sidder i fængsel og med list og snarrådighed skal I, i hold af 5-6 personer, hjælpe jeres kollega med at bryde ud af fængslet for at kunne holde julefrokost med resten af holdet. I starter nemlig i helt ens rum, og kan være i gang med op til 6 forskellige fængselsceller på samme tid!

Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort. For et sådan flugtforsøg er kun lykkedes én gang i fængslets 150 års levetid. Og denne gang har I altså ingen gummiged til at brage gennem fængselsmuren. Julefrokostaktiviteten sætter ingen krav til fysiske formåen, men jeres samarbejde og evne til at tænke ud af boksen får sig sit livs prøve. Når alle hold er sluppet ud i friheden, er der kolde juleøl til hele gruppen!

Gør din julefrokost til noget helt særligt i år og start med en kick-off aktivitet i Statsfængslet Vridsløselille!

Spillere:
10-30 spillere

Varighed:
2 timer

Hold:
5-6 personer pr. hold

Lokation:
Statsfængslet Vridsløselille

Vi kommer til jer!

Hvis I allerede har planlagt at afholde julefrokosten på jeres kontor eller et andet fedt sted, så bare rolig – vi kommer nemlig direkte til der, hvor I er!
Vi sørger for alt opstilling og afrydning, så I kan fokusere på det vigtigste – nemlig at have det sjovt. 

Red julen


– og lad os komme til jer!
 

I skal holde firmajulefrokost på kontoret, men mangler den vigtige underholdning der samler gæsterne om julens glæde. Bare rolig – vi kommer til jer, og leverer en sjov og udfordrende juleaktivitet som I sent vil glemme. Vi sørger for alt opstilling, afvikling og afrydning, så I kan fokusere på det vigtigste – nemlig at have det sjovt.

Julen handler vel om glæde og sammenhold – dér starter vores julefrokostaktivitet – tilsat et passende drys nødvendig kommunikation og samarbejde, kreativ tænkning, og lidt julestress. Vi kommer til jer med stor ekspertise, god juleenergi og højt humør, så lad os sammen sprede julens magi lide der hvor I er.

Så RED JULEN og lad os stå for underholdningen til årets julefrokost!

Spillere:
10-60 spillere

Varighed:
2 timer

Hold:
5-6 personer pr. hold

Lokation:
Vi kommer til jer

udforsk vores andre lokationer

Fremragende teambuilding og spændende aktiviteter venter jer i vores enestående Escape Rooms i vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor I som virksomhed kan samarbejde og styrke jeres teams færdigheder. Vælg jeres destination og dyk ned i en eventyrlig Escape Room-oplevelse, der vil fremme samarbejde, problemløsning og skabe mindeværdige øjeblikke for jeres virksomhed!

Se alle vores events i
København / City

Se alle vores events i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen