Olsen Bandens Sidste Plan

Oplev en dag i Egon, Bennys og Kjelds fodspor!

60 min

2-7 spillere

Fra 8 år.

Skræmmeniveau - Ren Hygge

Sværhedsgrad: 6/10

Fra 290 kr. pr. person.

MISSION: Find Olsen Bandens plan og de skjulte penge!

Vridsløselille er ved at blive revet ned, men alt står stadig, som da det blev forladt. Ingen har rørt ved noget, siden de sidste fanger forlod fængslet. Måske der gemmer sig noget i Egon Olsens gamle celle, der vil gøre den heldige finder stinkende rig?

Rygtet siger, at han har gemt en plan, der kan hjælpe jer med at bryde ind i et skjult pengeskab, som skulle befinde sig på den gamle fængselsinspektørs kontor. Pengeskabet indeholder en rød mappe fyldt med 5 millioner kr. Jeres opgave er, at finde planen og pengene, inden fængslet bliver revet ned og de går tabt for evigt!

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i rummet. I har 60 minutter til at finde Olsen Bandens Sidste Plan og nå at få fat i indholdet af pengeskabet! Hvis I har behov for hjælp på jeres mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Rummet er inspireret af Olsen Banden filmen “Olsens Bandens sidste bedrifter”.

Vi tilbyder en helt unik oplevelse, der vil udfordre dig og dine venner, familie eller kolleger og jeres evner til at løse gåder og finde skjulte spor. Vores Escape Room er designet til at skabe en sjov og anderledes oplevelse, og vi garanterer en time fyldt med spænding og udfordringer, hvor I vil blive testet på jeres samarbejdsevner og kreativitet. Olsen Bandens Sidste Plan er ideelt til både familier, venner og kolleger, der ønsker at tage en pause fra den daglige rutine og have det sjovt sammen.

Book nu og se om I har hvad der skal til for at løse gåderne og slippe ud på bare 60 minutter! Vi glæder os til at byde jer velkommen i det ikoniske Vridsløselille fængsel.

Scroll til toppen