MISSION: Find Olsen Bandens plan og de skjulte penge!

Vridsløselille er ved at blive revet ned, men alt står stadig, som da det blev forladt. Ingen har rørt noget, siden de sidste fanger forlod stedet. Måske gemmer der sig noget i Egon Olsens gamle celle, der vil gøre den heldige finder stinkende rig?

Rygtet siger, at han har gemt en plan, der kan bryde ind i et skjult pengeskab, der skulle være i den gamle fængselsinspektørs kontor. Pengeskabet indeholder en rød mappe fyldt med 5 millioner kr. Jeres opgave er, at finde planen og  pengene, inden fængslet bliver revet ned og de går tabt for evigt!

60 min

2-7 spillere

Passende til børn, 8 år og op.

Skræmmeniveau - Ren Hygge

Sværhedsgrad: 6/10

Fra 214 kr. pr. person.

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i rummet. I har 60 minutter til at finde Olsen Bandens plan og nå at få fat på diamanten inden konsulen rejser igen! Hvis I har behov for hjælp på jeres mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Rummet er inspireret af Olsen Banden filmen “Olsens Bandens sidste bedrifter”.

Vi tilbyder en helt unik oplevelse, der vil udfordre dig og dine venner, familie eller kolleger og jeres evner til at løse gåder og finde skjulte spor. Vores escape room er designet til at skabe en sjov og anderledes oplevelse, og vi garanterer en time fyldt med spænding og udfordringer, hvor I vil blive testet på jeres samarbejdsevner og kreativitet. Det Sidste Kup er ideelt til både familier, venner og kolleger, der ønsker at tage en pause fra den daglige rutine og have det sjovt sammen.

Book nu og se om I har hvad der skal til for at løse gåderne og slippe ud på bare 60 minutter! Vi glæder os til at byde jer velkommen i det ikoniske Vridsløselille fængsel.

Scroll til toppen