• 60min.
  • 2 - 6
  • 12+
  • Lav
  • 8 / 10
  • Fra 166 kr. pr. person
  • Gothersgade 35, 1.sal, 1123 København

I har 60min. til:

FANGE OG ARRESTERE ESCOBAR

Pablo Emilio Escobar Gaviria var en colombiansk narkobaron og terrorist, og leder af Medellin kartellet. Han blev ofte omtalt som “Kongen af Kokain” og var den rigeste kriminelle nogensinde, med en estimeret formue på 30 milliarder dollars, hvilket gjorde ham til den rigeste mand da han var på toppen i starten af 90’erne. Han var efterlyst af det colombianske og internationale politi i flere år. Efter et opkald til hans søn, blev hans telefoniske transmissioner sporet, og det viste sig at han gemte sig i Los Olivos, Colombia.

I er en del af den internationale politi-styrke, og I har nu 60 minutter til at finde og arrestere den farligste kriminelle, nogensinde.

OM SPILLET

Når I ankommer hos os, vil I blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan I samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal I løse de udfordringer, som rummet byder på. 

Pablo Escobar byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60 min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, har I med præstationen også mulighed for at opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

SPILUDVIKLING

Pablo Escobar er et af vores rum udviklet med ekstern inspiration. Atmosfæren er eksotisk og fuld af spænding. Du bliver hensat til den colombianske jungle anno 1993.

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet i rummet. Rummene er hele tiden under opsyn af en af vores dygtige Gamemastere der kan levere hints til at løse gåden hvis der er behov for det.

Book en tid og få den ultimative oplevelse. Om I er ude efter en teambuilding oplevelse, om I holder firmafest, har lyst til en familieaktivitet, polterabend eller bare hygge med vennerne – så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen