Prison Break-In

Alfa-hannen Top-Dawg har udlovet en dusør til den bande der befrier ham fra fængslet. 

Det er jer der er banderne – Det er jer, der er Top-Dawg – Det er jer der kæmper mod hinanden.

 

10-60 spillere

120 min

7-8 personer pr. hold

Indendørs og udendørs

Bryd ind i fængslet bevæbnet med Laser-Pistoler

Fængslets alfahan ved navn Top-Dawg har udlovet det lokale bandemiljø en dusør for at befri ham fra fængslet og det er Jer der i dette teambuilding-spil giver den som Top-Dawg og det lokale bandemiljø. Opdelt i 2-5 bander konkurrerer I om Top-Dog’ens gunst.
 
Top-Dawg er brudt ind i vagternes kontrolrum, og herfra kan han, og en medsammensvoren, guide banden udenfor murene rundt i Vridsløses kringelkroge for at finde vagternes sikkerhedsskabe, der vil lede banderne til Tap-Dawg, og hermed lede Tow-Dawg ud i friheden.
 
De rivaliserende bander udenfor murene, kæmper om at være de første der kommer ind og løslader manden indenfor murene, så det er et kapløb mod hinanden, og mod vagterne om at nå ind i tide. Og banderne er bevæbnet… Naturligvis. Med dødsensfarlige laser-pistoler.
 
Vinderne er banden, der formår at smugle en telefon ind til Top-Dawg.
Vinderne er banden, der bedst samarbejder på tværs af fængselsmurene.
Vinderne er banden, der rammer når de skyder.
Vinderne er banden, der løser koderne til kontrolskabene hurtigst.
 
Og vinderne er I sidste ende banden, der først befrier Top-Dawg.

Om Prison Break-In:

I et gribende mix af kommunikation og fysiske gåder, finder I holdånden og sammenholdet gennem turen ind og ud af fængslet – for vigtigst af alt er devisen ”Alle mand ind – alle mand ud”.

I hold af 5-6 deltagere skal I finde igennem den fængslende labyrint, og kommunikationen mellem den indsatte og dem på ydersiden er nøglen til succes og vejen til frihed for den “uskyldige” Top-Dawg.

Jeres hold deles op i to, og skal kommunikere sammen. Nogle er indsatte og andre er … udsatte. De indsatte, skal guide de udsatte, som kommer udefra, ind til der, hvor de sidder fanget. Problemet er, at de som sidder bag tremmer, ikke kan se de skjulte farer, der lurer udenfor murerne og i fængselsgårdene.

Dette spil er til jer, som ønsker at fokusere på klar kommunikation og træne evnen til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Vinderholdet vil dog altid være det hold, som formår at finde et fælles sprog og en holdånd på tværs af kommunikations-barrierer.

Scroll til toppen