Eksklusiv premiere KUN i Aarhus – udrulles snart i resten af Danmark

Perfekt til teenagere og ældre elever i både folkeskole og gymnasier

RIDDLEMYSTERY

Udfordre dig selv og familien, med vores seneste nyhed: RiddleMystery! Vi præsenterer nu et HELT nyt koncept, hvor I får masser af underholdning, og en helt unik oplevelse! I skal nu i grupper, udforske og løse gådefulde mysterier! I får blandt andet hjælp af lydfiler, billeder og hemmelige dokumenter undervejs.

Hvad er et RiddleMystery?

Vores nyeste skud på stammen!
I skal nu bevæge jer ud på en spændende færd for at løse utrolige opgaver og vise hvordan samarbejde kan løse byens mysterium!
Ved hjælp fra et mobile device (Smartphone, tablet e.l.) vil I få adgang til hemmelige dokumenter, lydfiler, billeder, gamle landkort og meget mere, som kan hjælpe jer på vej, for at løse byens gåder.
Ved at blande det virtuelle og den virkelig verden, bliver det så jer der løser mysteriet?
Alle RiddleMysteries er unikke, har deres helt egen historie og formål, og man kan derfor med fordel besøge flere byer og opleve deres RiddleMystery!
I kan nu opleve jeres by på en HELT ny og spændende måde.

Hvordan fungerer et RiddleMystery?

I booker jeres RiddleMystery online på vores hjemmeside, hvor I helt frit vælger hvor mange deltagere i bliver. Vi anbefaler grupper af 2-5 personer og maks. 50 personer i alt.
I vil derefter modtage en e-mail, hvor I får adgang til jeres ”hemmelige filer” som I skal bruge undervejs på turen.
Såfremt det er muligt, anbefaler vi at man printer filerne ud og tager med på ruten, så man både har dem fysisk og digitalt.
Det er helt op til jer hvornår og hvad tid på dagen I ønsker at benytte jer af jeres oplevelse.

OBS:
Vær opmærksom på forsamlingsforbuddet på 5 personer. Personer fra samme husstand og nærmeste pårørende er undtaget, så længe man ikke er flere end 10 personer til stede.

Praktisk info

Scroll til toppen