• 60min.
  • 2 - 6
  • 12+
  • Middel
  • 7 / 10
  • Fra 166 kr. pr. person
  • Gothersgade 35, 1.sal, 1123 København

I har 60min. til:

AT MODSTÅ FRISTELSERNE

Ifølge myten kan sjælen kun renses, hvis du ikke giver efter til de syv dødelige synder, eller ved at straffes. I rum nummer SYV kommer du ansigt-til-ansigt med dine egne svagheder og din egen passion. Du møder vrede, lyst, dovenskab, misundelse, grådighed, ødselhed og stolthed. Kan du modstå de syv dødelige synder og blive frelst?! Husk, at Skærsilden lurer lige rundt om hjørnet!

OM SPILLET

Når I ankommer hos os, vil I blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan I samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal I løse de udfordringer, som rummet byder på. 

Seven byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, har I med præstationen også mulighed for at opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

SPILUDVIKLING

Seven er et af vores rum udviklet med ekstern inspiration. Atmosfæren er intens og mørk.

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet i rummet. Rummene er hele tiden under opsyn af en af vores dygtige Gamemastere der kan levere hints til at løse gåden hvis der er behov for det.

Book en tid og få den ultimative oplevelse. Om I er ude efter en teambuilding oplevelse, om I holder firmafest, har lyst til en familieaktivitet, polterabend eller bare hygge med vennerne – så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen