SEVEN
En gal seriemorder er besat af de syv dødssynder. Kan I stoppe ham inden han slår til igen?

MISSION: At stoppe morderen

All of our Escape Rooms can be played in English

En sindssyg seriemorder er på spil. Han har allerede slået til flere gange, og hans motiv er de syv dødssynder. Har I syndet?

I er en del af en politienhed som har til opgave at opspore og fange denne morder. Via et tip fra en anonym kilde, har I fundet frem til hans tilholdssted, og her har han efterladt sig mange spor og ledetråde; det er næsten som om han gerne vil fanges.

I har én time til at finde ud af hvad morderen vil, og måske gennemskue hans sindssyge plan.

Han skal stoppes!

60 min

2-6 spillere

Passende til børn, 12 år og op.

Skræmmeniveau - middel

Sværhedsgrad: 7,5/10

Fra 216 kr. pr. person.

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere vil tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i rummet. I har 60 minutter til at opspore morderen og stoppe ham. Hvis I har behov for hjælp på jeres mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Rummet er mystisk og stemningsmættet, og her vil I mærke den dramatiske mordgåde på egen krop.

Seven byder på udfordringer for alle, og vil teste selv de skarpeste hjerner. Kløgt og snilde kan få jer langt, men ingen kan klare kampen alene da det kræver samarbejde og kommunikation at fuldføre missionen inden de 60 minutter løber ud. Hvis I klarer kampen og kommer ud i tide, kan jeres præstation komme på dagens scoreboard.

Seven er løseligt baseret på den amerikanske thriller af samme navn, men man behøver ikke at have set filmen for at kunne deltage.

Scroll til toppen