• 60min.
  • 2 - 6
  • Alle
  • Lav
  • 7 / 10
  • Fra 133 kr. pr. person
  • Astersvej 23D, Køge

I har 60min. til:

AT FINDE DE HEMMELIGE DOKUMENTER

Sovjet har sendt deres bedste spion til Danmark, The Spymaster. Han har infiltreret Stevnsfortet og stjålet plantegningerne over fortet. I er en gruppe hemmelige agenter fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har lokaliseret The Spymasters hemmelige skjulested på et hotel i Køge. I har nu en time til at ransage The Spymasters værelse og finde de hemmelige dokumenter, inden han kommer tilbage?

OM SPILLET

Når i ankommer hos os vil i blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan i samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

inde i rummet skal i løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal i løse de udfordringer, som rummet byder på. 

The Spymaster byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis i kommer ud til tiden bliver i tildelt titlen som krigsfrelsere. Med præstationen kan i også opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

Spymaster 2 delt

SPILUDVIKLING

The Spymaster er udviklet af vores egne dygtige spiludviklere. Atmosfæren er intens hvor i får følelse af, at i befinder jer i et spion univers. Spillet er inspireret af spionage historier og gåderne er både udfordrende og mangfoldige.

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet i rummet. Rummene er hele tiden under opsyn af en af vores dygtige Gamemastere der kan levere hints til at løse gåden hvis der er behov for det.

Book en tid og få den ultimative oplevelse. Om i er ude efter en teambuilding oplevelse, om i holder firmafest, har lyst til en familieaktivitet, polterabend eller bare hygge med vennerne – så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen