• 60min.
  • 2 - 6
  • 10+
  • Lav
  • 8 / 10
  • Fra 249kr. pr. person v/ min. 4 personer
  • Maglemølle 82, 4700 Næstved

I har 60min. til:

At finde morderens lokation og redde datteren

The Enigma Killer har været på spil igen og har denne gang også kidnappet offerets datter. Kan i finde morderens skjulested inden det er for sent?

OM SPILLET

Når I ankommer vil I blive budt velkommen i receptionen af Næstved Klatrecentrals personale. Her vil I blive sat ind i spillet og fulgt op til vores Escape Room i 20 meters højde. Undervejs i spillet vil I kunne kontakte “politiet” via walkie-talkies, som står klar til at kunne assistere jer, hvor de nu end kan. Når I har fundet The Enigma Killers tilholdssted skal I ligeledes kommunikere denne information til politiet.

Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere skal I løse de udfordringer, som spillet byder på.

The Enigma Killer byder på udfordringer for alle og vil sætte selv de skarpeste hjerner på prøve. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd, da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60 minutter er gået.

Vores Escape Room byder på svære og sideløbende udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, bliver I tildelt titlen som ikke blot landets bedste kodebrydere, men VERDENS bedste kodebrydere.

SPILUDVIKLING

The Enigma Killer er udviklet af vores egne dygtige spiludviklere. Atmosfæren er hjemlig og vant, men badet i mordmysteriets gåder og finurligheder – The Enigma Killer slår nemlig til, der hvor man er allermest sårbar. Spillet er inspireret af diverse krimiserier og er både udfordrende og mangfoldigt

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder, der bliver benyttet i rummet.

Book en tid og få en andrenalinspumpende oplevelse. Om i er ude efter en teambuilding oplevelse eller er ude efter en hyggelig familietur, kommer afsted med vennerne eller andet – Så sørger vi for, at i får en uforglemmelig oplevelse.

Scroll til toppen