The Ring
Et mystisk videobånd og pludselige dødsfald. Er der en sammenhæng? Kan det næste dødsfald afværges?

MISSION: Løs mysteriet om Samaras død

Det hele startede med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers rask pige; Samara Morgan. Samaras kusine ved noget, men er i en tilstand af dybt chok. Kusinen er nu indlagt på en psykiatrisk afdeling, og bliver manisk ved med at gentage noget om en lille pige med langt sort hår og en video. Der er mange myter om denne video, som man under ingen omstændigheder bør se.

Hvis I alligevel bliver fristet til at se videoen, skal I løse mysteriet om pigen, inden der er gået 60 minutter.

Ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer – for evigt.

Om spillet

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I helt alene i rummet.

I har 60 minutter til at opklare sammenhængen mellem videoen og Samaras død. Hvis I har behov for hjælp på denne mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Rummet er mørkt, stemningsmættet – og skræmmende.

The Ring har både høj Fear Factor og sværhedsgrad, og vil teste selv de skarpeste hjerner. Kløgt og snilde kan få jer langt, men ingen kan klare kampen alene da det kræver samarbejde og kommunikation at fuldføre missionen inden de 60 minutter løber ud. Hvis I klarer kampen og kommer ud i tide, kan jeres præstation komme på dagens scoreboard.   

The Ring er løseligt baseret på den japanske kultklassiker af samme navn, men man behøver ikke at have set filmen for at kunne deltage.  

Scroll til toppen