• 60min.
  • 3 - 8
  • 16+
  • Høj
  • 9,5 / 10
  • Fra 299kr. pr. person v/ min. 4 personer
  • Gothersgade 35, 1.sal, 1123 København

I har 60min. til:

AT FINDE UD AF SAMMENHÆNGEN

Det starter med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers sund og rask pige. Hendes kusine er i chok og indlagt på den psykiatriske afdeling i Seattle. Det eneste hun snakker om, er en pige med langt sort hår og et videobånd. Der er myter omkring videobåndet. I må under ingen omstændigheder se båndet. Hvis I bliver fristet til at se båndet, skal I løse mysteriet omkring videobåndet, ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer for evigt. Har I nerverne og modet på at udforske, hvad der sker uden at støde på Samara?

OM SPILLET

The Ring er Danmarks eneste Escape Room med live performance.
Når I ankommer hos os, vil I blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan I samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere, skal I løse de udfordringer, som rummet byder på. 

The Ring byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden, har I med præstationen også mulighed for at opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

SPILUDVIKLING

The Ring er et af vores rum udviklet med ekstern inspiration. Atmosfæren er intens, hvor I får følelsen af at være med i en gyser.

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet i rummet. Rummene er hele tiden under opsyn af en af vores dygtige Gamemastere der kan levere hints til at løse gåden hvis der er behov for det.

Book en tid og få den ultimative oplevelse. Om I er ude efter en teambuilding oplevelse, om I holder firmafest, har lyst til en familieaktivitet, polterabend eller bare hygge med vennerne – så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen