Riddlehouse åbner nye escape rooms

VI ÅBNER NYE
ESCAPE ROOMS
D. 28/7

VI ÅBNER ESCAPE ROOMS I DET IKONISKE VRIDSLØSELILLE STATSFÆNGSEL!

Vi er utroligt glade for at kunne præsentere vores nye lokation i det ikoniske Vridsløselille Statsfængsel, og vores to nye Olsen Banden Escape Rooms fra d. 28/7. Men bare rolig – vi har åbnet op for bookinger, så du kan allerede i dag booke tid til at prøve vores første Escape Rooms i Vridsløselille Statsfængsel! 

Vores nye lokation i Vridsløselille Statsfængsel er en helt unik oplevelse, og vi er stolte af at kunne præsentere vores to nye Olsen Banden Escape Rooms, som er lavet i samarbejde med Nordisk Film. Rummenes temaer er baseret på de ikoniske Olsen Banden film, som mange danskere elsker og kender til. Nu får du en unik chance for at træde ind i Olsen Bandens verden og selv prøve kræfter med et par af Egons geniale planer. Vores Olsen Banden Escape Rooms er fyldt med spændende detaljer og features, som vil få dig til at føle, at du er med i en ægte Olsen Banden film! Og bare rolig, du behøver ikke at være en kriminel mestertyv for at kunne deltage. Vi garanterer, at alle kan være med på sjov og spænding, så du kan godt begynde at øve dig i at bruge et stetoskop!

Men vent, det bliver endnu bedre! Hvis du bruger rabatkoden “egon-olsen-first-mover”, kan du spare op til 30% på din booking af vores Escape Rooms ‘Olsen Bandens Største Kup‘ eller ‘Olsen Bandens Sidste Plan‘. Ja, du læste rigtigt! Du kan faktisk spare op til 30%! Men skynd dig, for rabatkoden gælder kun for de første 100 bookinger. Men selvom du ikke når at blive en af de første 100 bookinger, kan du stadig spare 20% som en af de næste 500 bookinger og 10% som en af de næste 1000 bookinger.

Så hvad venter du på?

Book tid i dag og tag din familie eller venner med, til en uforglemmelig oplevelse i vores nye Escape Rooms i Vridsløselille Statsfængsel! Vi garanterer, at du vil få en dag fyldt med sjov og spænding. Og husk at bruge rabatkoden “egon-olsen-first-mover” for at spare op til 30% på din booking. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Scroll til toppen