SLAUGHTERHOUSE
Hvorfor forsvinder unge mennesker pludseligt fra byen? De har alle været i kontakt med byens nye læge, men har han noget med deres forsvinden at gøre?

MISSION: Red jeres veninde og slip væk!

All of our Escape Rooms can be played in English

En ny læge er kommet til byen – og pludseligt begynder unge mennesker sporløst at forsvinde. Under mystiske omstændigheder forsvinder de unge mennesker efter at have været i kontakt med lægen. I er kommet på sporet af denne gruopvækkende sammenhæng da jeres veninde netop er forsvundet. I har sporet hende til lægens kælder, og I frygter at lægen udfører bizarre eksperimenter i kælderens mørke.

Tør I bevæge jer ind i kælderen? Og kan I befri jeres veninde og slippe væk inden den gale læge vender tilbage?

Slaughterhouse 2 delt

60 min

2-6 spillere

Passende til børn, 12 år og op.

Skræmmeniveau - middel

Sværhedsgrad: 8/10

Fra 166 kr. pr. person.

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, er I alene i lægens dystre kælder.

I har 60 minutter til at befri jeres veninde og undslippe kælderen inden den gale læge vender tilbage. Hvis I har behov for hjælp på denne mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Stemningen i dette rum er tung og uhyggelig.

Slaughterhouse har en middel Fear Factor, og en sværhedsgrad der vil teste de fleste. Kløgt og snilde kan få jer langt, men ingen kan klare kampen alene da det kræver samarbejde og kommunikation at fuldføre missionen inden de 60 minutter løber ud. Hvis I klarer kampen og kommer ud i tide, kan jeres præstation komme på dagens scoreboard.   

Scroll til toppen