• 60min.
  • 2 - 6
  • 12+
  • Middel
  • 8 / 10
  • Fra 133 kr. pr. person
  • Møllehusvej 1, Roskilde

I har 60min. til:

AT REDDE JERES VENINDE

En af jeres veninder er forsvundet og hendes telefon er sporet til en kælder i Roskilde. Kan I redde hende inden det er for sent?

OM SPILLET

Når I ankommer hos os vil I blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med I jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan I samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

Inde i rummet skal I løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere skal i løse de udfordringer som rummet byder på. 

SLAUGHTERHOUSE byder på udfordringer for alle og kan teste og skræmme selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis I kommer ud til tiden undslipper I SlaughterHouses kælderrum og opnår titlen SlaughterHouses banemand. Med præstationen kan i også opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

Slaughterhouse 2 delt

SPILUDVIKLING

The Demon’s Grip er udviklet af vores dygtige spiludviklere. Spillet såvel som historien udfolder sig på en båd ved Odense Å, hvor virkeligheden bliver indhyllet i et slør af mystik. Spillet er inspireret af diverse sagn og myter, hvilket gør det både udfordrende og lærerigt.

Rummet er udviklet således, at alle har en chance for at løse gåderne.

Book en tid og få en adrenalinpumpende oplevelse. Om I er ude efter en teambuilding oplevelse, en hyggelig familietur,  sjov med vennerne eller andet – Så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen