Escape The Prison

Fra fangeskab til frihed

Vores "Escape The Prison" er tilgængelig i efteråret 2023.

 

Måske du kan slippe ud af ét rum – men kan du slippe ud af et helt fængsel? Prøv kræfter med Riddlehouse’s escape game; “Escape the Prison”, finder sted i om omkring Vridsløselille Statsfængsels tykke mure.

I de sagnomspundne gange på Vridsløselille Statsfængsel skal dig og dit team bryde ud af fængselscellen, forbi vagterne og ud gennem fængselsporten. Nemmere sagt end gjort. For et sådan flugtforsøg er kun lykkedes én gang i fængslets 150 års levetid. Og denne gang har I ingen gummiged til at brage gennem fængselsmuren.

Gennem list og snarrådighed skal I, i hold af 5-6 personer, bryde ud af fængslet inden jeres kollegaer gør det, for I starter nemlig i helt ens rum, og I kan være i gang med 6 forskellige celler på samme tid! Aktiviteten sætter ingen krav til fysiske formåen, men jeres samarbejde og evne til at tænke ud af boksen får sig sit livs prøve.

Dig og dine kollegaer bliver testet I alt fra klassiske ”escape room”-udfordringer til jeres byggefærdigheder, for det kræver alle de forskellige intelligenser at bryde ud af Vridsløselille.

Send os en forespørgsel!

Praktisk info

10-60 personer
2 timer
Hold á 5-6 personer
Afholdes udendørs og indendørs
Scroll til toppen