Hvem er vi?

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige escape room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i København, Vridsløselille, Roskilde og Køge, skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

Hvad kan vi?

Escape rooms

Vores hjertebarn er vores fantastiske escape rooms, som du kan opleve på hele fire lokationer rundt om på Sjælland. Hvis du er i København, kan du besøge os enten på Gothersgade eller i Vridsløselille. Men vi er ikke kun begrænset til hovedstaden - vi har også escape rooms i Roskilde og Køge. Uanset hvor du befinder dig, er der en spændende og udfordrende oplevelse lige i nærheden.

Events til erhverv og private

Vi tilbyder skræddersyede
teambuilding aktiviteter til din arbejdsplads. Uanset om I er til Escape Rooms, udendørs eventyr eller noget derimellem, har vi den perfekte aktivitet til jer. Og hey, vi har ikke glemt jer, der gerne vil fejre en særlig begivenhed! Vores aktiviteter er perfekte til polterabends, fødselsdage eller jubilæer.

Konsulentarbejde og undervisningsmateriale

Vi er stolte af at tilbyde konsulentarbejde og samarbejde med både offentlige institutioner og organisationer. Har du brug for en fed idé til en udstilling på dit museum? Måske har du allerede ideerne, men mangler nogen til at bringe dem til live? Så er du kommet til det rette sted! Vi er her for at hjælpe både private og offentlige aktører med vores ekspertise og kreativitet.

Mød vores team!

Mikkel Hansen

Project Lead, Museums & Culture
mikkel@riddlehouse.dk

Thit Bojesen

Markedsføringsansvarlig
thit@riddlehouse.dk

Axel Hammer

Lokationsansvarlig
axel@riddlehouse.dk

Carsten Oksen

Escape Room & Prop Designer
carsten@riddlehouse.dk

Frederik Sørensen

Salgschef
frederik@riddlehouse.dk

Scroll til toppen