Events til private

Riddlehouse hjælper dig med at arrangere uforglemmelige oplevelser. Hvad end det er en børnefødselsdag eller et polterabend, så har vi Escape Rooms og samarbejdspartnere, der giver jer en sjov dag!

Polterabend - i et fængsel

Overrask den kommende brudgom eller brud med en fængslende oplevelse i det tidligere Statsfængsel Vridsløselille. Vi står for den gode sammenhængende oplevelse, original underholdning med flugt fra ægte fængselsceller, og en tur på mikrobryggeriet Slowburn, der byder på en hjemmebagt sandwich og specialproduceret fadøl.

5 minutter fra Albertslund st. og gratis parkering, gør logistikken enkel, så I kan fokusere på at have det skægt.

Polterabend-pakken til 450 kr:

  • Escape Rooms
  • Frokost med Fadøl

Spillere:
10-36 spillere

Varighed:
2,5 timer

5-6 personer
pr. hold

Indendørs/
Udendørs

Fødselsdag - i et fængsel

Tag hele 6.B eller 8.X med til fødselsdag i det gamle fængsel, og bestil vores fødselsdagspakke. Vi står for oppyntning og al oprydning og det ind imellem. Tag en time i Escape Room og en time med kagemand og kakao mm. i eget lokale. 

Fødselsdags-pakken koster Lør: 425 kr. pr barn / Søn: 350 kr pr barn og prisen inkluderer:

  • Escape Rooms
  • Kagemand
  • Varm/Kold kakao
  • Sodavand
  • Kaffe/The til de voksne

Spillere:
10-30 spillere

Varighed:
2,5 timer

5-6 personer
pr. hold

Lokation: Indendørs

Polterabend - Gothersgade

I den festlige ende af Gothersgade, byder vi på original og velsmagende underholdning. Vi har samlet både Øl og Escape Room i samme døråbning, så start ud med et eller flere af vores spændende Escape Rooms, og slut af med to iskolde fadøl hos vores muntre underbo, Ibiza Beach Bar.

Polterabend-pakken til 450 kr:

  • Escape Rooms
  • 2 fadøl

Spillere:
10-25 spillere

Varighed:
2,5 timer

5-6 personer
pr. hold

Lokation:
Indendørs

udforsk vores lokationer

Fremragende teambuilding og spændende aktiviteter venter jer i vores enestående escape rooms på vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor I som virksomhed kan samarbejde og styrke jeres teams færdigheder. Vælg jeres destination og dyk ned i en eventyrlig escape room-oplevelse, der vil fremme samarbejde, problemløsning og skabe mindeværdige øjeblikke for jeres virksomhed!

Se alle vores events i
København / City

Se alle vores events i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen