Storm P Maskinen

Deltag i en episk teambuilding-oplevelse, hvor I i hold bygger en gigantisk Storm P-maskine fyldt med skøre og finurlige elementer, der styrker kommunikation og samarbejde.
Målet: At ringe på klokken som ét samlet team!

15-200 spillere

120 min

6-7 personer pr. hold

Udendørs / Indendørs

KÆDEREAKTION:
BYG JERES VEJ TIL SUCCESS

I aktiviteten ”Storm P”-Maskinen skal I, i hold á 6-7 personer, bygge én lang kædereaktion på tværs af alle hold. Den lange kædereaktion bliver en kæmpemæssig Storm-P maskine. Alle hold arbejder sammen mod ét fælles mål: At Storm-P maskinen til slut kan sættes i gang af hold 1 og køre uden menneskelig indblanding hele vejen igennem alle holdenes konstruktioner for, til sidst, at ringe på den store klokke for at markere at I lykkedes som ét stort team. Dette er en øvelse i kommunikation og samarbejde på tværs. Det er en øvelse i vidensdeling og i at nedbryde siloerne i virksomheden.

Hvert hold skal forholde sig til en særlig opgave, som dé skal løse, og uret tikker for at nå at bygge sin del af kædereaktionen, men Storm-P-Maskinen bliver ikke bygget uden at alle forholder sig til de hold som er før og efter dem i kæden. Denne teambuilding-aktivitet er udviklet ud fra filosofien om, at en kæde aldrig er stærkere end sit svageste led, og Riddlehouse har medbringer alskens skøre og finurlige remedier således at alle hold har rigeligt med kilder til skøre ideer. Til slut tælles der ned, og maskinen sættes i gang med en pegefinger af hold 1 og når klokken ringer, opstår der ren eufori, og dagens mest innovative hold bliver kåret. Denne aktivitet kan skræddersys, og inkludere visioner, værdier eller elementer fra jeres strategi.

Storm P-maskinen: Skab Samarbejde og Kreativitet på Arbejdspladsen

Storm P-maskinen er et fantastisk spil, der kan spilles overalt, uanset om det er indendørs eller udendørs. Med en fleksibel opbygning og brug af skøre og finurlige remedier, kan spillet tilpasses til jeres lokation. Det kræver samarbejde, kreativitet og en god portion opfindsomhed, hvilket gør det til en sjov og engagerende aktivitet for alle deltagere, uanset hvor I befinder jer.

Om spillet

Alle jeres kreative evner og samarbejdsevner bliver sat på prøve i dette unikke Storm P-maskine teambuilding-spil.

I hold á 6-7 personer er det op til jer at lægge den rette strategi, stå sammen og kommunikere effektivt, for alle aktiviteter er udformet efter en filosofi om at løfte i flok. Alle skal deltage aktivt, før hele holdet når i mål.

I de indledende aktiviteter indsamler I “Opfindsomhedspoint,” som giver en fordel i finalen. Der er derfor hele tiden noget på spil, og spændingen bygger op til den store finale: “Storm P-maskinen.”

Storm P-maskinen er aktiviteten, der afgør det hele. Intet er afgjort før den første kædereaktion sætter i gang og succesfuldt ringer på klokken. Hvert hold skal bygge deres del af maskinen ud fra de skøre og finurlige remedier, de får udleveret. Alt efter hvor mange opfindsomhedspoint man indsamlede i de indledende aktiviteter, har holdet flere eller færre ressourcer til rådighed til at bygge deres del af Storm P-maskinen.

Scroll til toppen