Prison Break In

Alle mand ind - alle mand ud

Prøv "Prison Break In" - spil fra efteråret 2023.

At snige sig ind og ud af et fængsel uden at blive opdaget lyder måske som en umulig plan, men det er præcis det I skal i ”Prison Break-In”. Uret tikker, dørene smækker om ørerne på jer som vandtætte skotter, og vagterne er lige i hælene på jer… Når I det?

Det handler om ikke at blive fanget på den forkerte side af murene, når vogterne lukker sikkerhedsdørene, for at inddæmme de ubudne gæster – jer.  Derfor bliver det et kapløb mod tiden, når I skal finde ind til hjertet af fængslet og løslade fangerne, og I vil møde et hav af benspænd på jeres vej. Men én ting er at komme ind…. Noget andet er at finde ud igen – inden hele fængslet lukker ned.

Jeres hold deles op i to, og skal kommunikere sammen. Nogle er indsatte og andre er … udsatte. De indsatte, skal guide de udsatte, som kommer udefra, ind til der hvor de sidder fanget. Problemet er at de som sidder bag tremmer, ikke kan se de skjulte farer, der lurer udenfor murerne og i fængselsgårdene.

I et gribende mix af digital styring og fysiske gåder finder I holdånden og sammenholdet gennem turen ind og ud af fængslet – for vigtigst af alt er devisen ”Alle mand ind alle mand ud”. I hold af 5-6 deltagere skal I finde igennem den digitale labyrint, og kommunikationen mellem den indsatte og dem på ydersiden er nøglen til succes og vejen til frihed for de uskyldige indsatte.

Dette spil er til jer, som ønsker at fokusere på klar kommunikation og træne evnen til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Vinderholdet vil dog altid være det hold, som formår at finde et fælles sprog og en holdånd på tværs af kommunikations-barrierer.

Send os en forespørgsel!

Praktisk info

10-60 personer
2 timer
Hold á 5-6 personer
Afholdes udendørs og indendørs
Scroll til toppen