Prison Rules

Hængt op på et mord - spil med i efteråret 2023

Prøv vores "Prison Rules" - kan spilles fra efteråret 2023.

I lander midt i et fængslende mordmysterium, hvor ingen er til at stole på, men alle har en version af sandheden. Gennem fysiske spor og udsagn fra de andre indsatte, er det op til jer at finde vej til sandheden inden I selv bliver hængt på den modbydelige likvidering, der har fundet sted.

Allerede inden temaet introduceres er der spor omkring jer, og skjulte ledetråde fra Riddlehouse game-masters vil allerede forekomme inden I er gået i gang. Huskede I at orientere jer om bilerne på parkeringspladsen? Hvad hed vagten i porten? og var det overhovedet en ægte schæfer han havde ved sin side?I bliver spundet ind i et væld af spor og bedrag og det hold der er bedst til at finde mønstret og sorterer, i alle informationerne vil til sidst stå med det afgørende spor i hånden.”The smoking gun” ligger godt begravet og det handler bare om IKKE at blive hængt op på forbrydelsen. Men et hold skal jo været de sidste og dét hold bliver hængt op på mordet. Og derfor er der spænding til det sidste når holdene kæmper indbyrdes for at komme først til den RIGTIGE konklusion. For leder I vagterne til den forkerte gerningsmand, bliver det værst for jer selv for hverken medfanger eller vogtere respekterer en stikker, og da slet ikke én der stikker den forkerte.

Da der er for mange spor til at holdet kan gå i samlet flok, vil I være tvunget til at dele jer op, og hermed bliver dette en øvelse i at identificere tavs viden og en træning i at samle trådene. Både projektlederen og nørden vil få masser at se til under Prison Rules.

Send os en forespørgsel!

Praktisk info

10-60 personer
2 timer
Hold á 5-6 personer
Spilles udendørs og indendørs
Scroll til toppen