PROFESSOR JONES
Den Blå Stjerne skal udstilles om en time, kan i nå at finde den inden nationalmuseet skal fremvise den smukke juvel?

MISSION: At finde den blå stjerne

All of our Escape Rooms can be played in English

Den verdensberømte arkæolog, Professor Jones, er forsvundet på en ekspedition. Juvelen “Den Blå Stjerne” skal udstilles på Nationalmuseet. Men kun professoren ved hvor den er.

Kan i finde frem til juvelen inden den skal udstilles?

Professor Jones 2 delt

60 min

2-6 spillere

Passende til alle aldre

Skræmmeniveau - lav

Sværhedsgrad: 8/10

Fra 166 kr. pr. person.

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Når i ankommer hos os vil i blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan i samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

inde i rummet skal i løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere skal i løse de udfordringer som rummet byder på. 

Professor Jones byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis i kommer ud til tiden bliver i tildelt titlen som nationalmuseets helte. Med præstationen kan i også opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

Scroll til toppen