• 60min.
  • 2 - 6
  • 10 +
  • Lav / Middel
  • 8 / 10
  • Fra 133 kr. pr. person
  • Astersvej 23D, Køge

I har 60min. til:

AT FORHINDRE RAGNAROK

Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan i forhindre Ragnarok? Det er jer som bestemmer gudernes skæbne. Er i heltene som frelser Asgård?

OM SPILLET

Når i ankommer hos os vil i blive budt velkommen af en af vores Gamemastere. Gamemasteren sætter jer ind i spillet og følger med i jeres proces via et kamera og kan sende jer hints via en skærm der er placeret i rummet. På skærmen kan i samtidig se jeres tid og fremskridt i rummet.

inde i rummet skal i løse gåder, knække koder og ved at samarbejde og kommunikere skal i løse de udfordringer som rummet byder på. 

Ragnarok byder på udfordringer for alle og kan teste selv de skarpeste hjerner. Ingen kan gennemføre forløbet på egen hånd da det kræver koordination og kommunikation for at løse udfordringerne inden de 60min. er gået. 

Vores Escape Room byder på svære udfordringer og hvis i kommer ud til tiden bliver i tildelt titlen som Asgårds, samt gudernes frelsere. Med præstationen kan i også opnå en æresplads på vores “highscore” tavle, hvor både jeres holdnavn, tid og brugte hints kommer til at sætte sit præg.

Ragnarok 2 delt

SPILUDVIKLING

RAGNAROK er udviklet af vores egne dygtige spiludviklere. Atmosfæren er eventyrlig hvor i får følelse af, at i befinder jer i en anden verden.
Spillet er inspireret af den gamle nordiske mytologi og gåderne er både udfordrende og mangfoldige.

Rummet er udviklet så alle har en chance for at løse de gåder der bliver benyttet i rummet. Rummene er hele tiden under opsyn af en af vores dygtige Gamemastere
der kan levere hints til at løse gåden hvis der er behov for det.Book en tid og få den ultimative oplevelse. Om i er ude efter en teambuilding oplevelse, om i holder firmafest,
har lyst til en familieaktivitet, polterabend eller bare hygge med vennerne – så sørger vi for, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Scroll til toppen