Wow! Megafedt at besøge RiddleHouse og se detaljerne - i særklasse en helt suveræn oplevelse i det jeg vil kalde Danmarks bedste Escape room. Kan varmt anbefales til alle!

CHRISTIAN PETERSEN

BOOKING - ROSKILDE

... I forbindelse med et firmaarrangement hvor de gjorde et fantastisk stykke arbejde for at aktivere vores store gruppe, med spændende gåder, koder og alverdens udfordringer. De var rigtig god sparring til vores arrangement og kan varmt anbefales

LASSE JUHL

Topprofessionelt fra første kontakt. Perfekt til Teambuilding! Glemmer alt om tid og sted. Riddlehouse er gennemtænkt og fedt lavet, og det er vanvittig udfordrende og sjovt. Bedste anbefalinger herfra..

LINDA FØLSGAARD

Roskilde - VIL DU SPILLE I DAG ELLER I MORGEN?

Så skriv til os på hello@riddlehouse.dk eller ring på
71 74 91 41

slaughterhouse

(for 2-6 spillere)
En østeuropæisk læge er kommet i praktik på Roskilde Sygehus. Men snart efter begynder unge kvinder at forsvinde i byen. Lægen foretager sine egne makabre eksperimenter i sin fritid og har taget en af jeres veninder, kan i finde hende inden det er for sent?

professor jones

(for 2-6 spillere)
Den verdensberømte arkæolog, Professor Jones, er forsvundet på en ekspedition. Juvelen “Den Blå Stjerne” skal udstilles på Nationalmuseet. Men kun professoren ved hvor den er. Kan i finde frem til "Den Blå Stjerne" inden den skal udstilles?

MYSTERIET OM DET FORSVUNDNE H.C. ANDERSEN MANUSKRIPT

(for 20-400 spillere)

Dette mobile event er perfekt til alle virksomheder, foreninger, skoler mv – vi kommer ud med gamemastere, udstyr mv, og eventet kan skræddersys med tid, sted og varighed så det passer netop jer.

I 1992 blev der stjålet nogle værdifulde orginale H.C. Andersen manuskripter – i er nu i Politiets Afdeling for Særlige Sager (PASS), og skal sammen løse en lang række spor og opgaver og finde tyvekosterne. På 60 minutter skal i sætte samarbejde og logisk tænkning i højsædet.

Danmarks eneste online mobile escaperoom spil ude hos jer selv, hvor deltagerne i grupper på 4-6 personer kæmper på tid; alle grupper benytter én egen computer. Herefter står den på teamwork, kommunikation og masser af sjove udfordringer.

Vi kommer med gamemastere, udstyr og alt som kræves for en seriøs omgang teambuilding – skriv til hello@riddlehouse.dk og høre mere.

Scroll til toppen