Wow! Megafedt at besøge RiddleHouse og se detaljerne - i særklasse en helt suveræn oplevelse i det jeg vil kalde Danmarks bedste Escape room. Kan varmt anbefales til alle!

CHRISTIAN PETERSEN

BOOKING - ROSKILDE

... I forbindelse med et firmaarrangement hvor de gjorde et fantastisk stykke arbejde for at aktivere vores store gruppe, med spændende gåder, koder og alverdens udfordringer. De var rigtig god sparring til vores arrangement og kan varmt anbefales

LASSE JUHL

Topprofessionelt fra første kontakt. Perfekt til Teambuilding! Glemmer alt om tid og sted. Riddlehouse er gennemtænkt og fedt lavet, og det er vanvittig udfordrende og sjovt. Bedste anbefalinger herfra..

LINDA FØLSGAARD

Roskilde - VIL DU SPILLE I DAG ELLER I MORGEN?

Så skriv til os på hello@riddlehouse.dk eller ring på
71 74 91 41

slaughterhouse

(for 2-6 spillere)
En østeuropæisk læge er kommet i praktik på Roskilde Sygehus. Men snart efter begynder unge kvinder at forsvinde i byen. Lægen foretager sine egne makabre eksperimenter i sin fritid og har taget en af jeres veninder, kan i finde hende inden det er for sent?

professor jones

(for 2-6 spillere)
Den verdensberømte arkæolog, Professor Jones, er forsvundet på en ekspedition. Juvelen “Den Blå Stjerne” skal udstilles på Nationalmuseet. Men kun professoren ved hvor den er. Kan i finde frem til "Den Blå Stjerne" inden den skal udstilles?

The witch

(for 2-6 spillere)
Den onde heks har kastet en forbandelse på den smukke prinsesse,
som nu ligger i en magisk søvn. Ingen kender heksens navn.
Kan i finde modgiften og heksens navn inden det er for sent?
Scroll til toppen