Escape Rooms - roskilde

Vi tilbyder ikke længere escape rooms i Roskilde. Oplev i stedet spændende eventyr på vores lokationer i København City og Vridsløselille.

Slaughterhouse

En ny læge er kommet til byen – og pludseligt begynder unge mennesker sporløst at forsvinde. Under mystiske omstændigheder forsvinder de unge mennesker efter at have været i kontakt med lægen. Tør I bevæge jer ind i kælderen? Og kan I befri jeres veninde og slippe væk inden den gale læge vender tilbage?

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
8/10

Fear factor:
Middel

Alder:
fra 12 år

Professor Jones

Den verdensberømte arkæolog, Professor Jones, er forsvundet på en ekspedition. Juvelen “Den Blå Stjerne” skal udstilles på Nationalmuseet. Men kun professoren ved hvor den er.

Kan i finde frem til juvelen inden den skal udstilles?

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
8/10

Fear Factor:
lav

Alder:
alle aldre

The Witch

En ond heks har udført sin dystre og sorte magi, og har kastet en frygtelig forbandelse over den smukke, uskyldsrene prinsesse. Heksens mystiske ritual har lammet prinsessen der nu sover en tung, magisk søvn. Kan I finde heksens navn og den vigtige livseliksir, inden prinsessens sidste tid rinder ud?

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
7/10

Fear Factor:
lav/middel

Alder:
fra 10 år

Udforsk escape rooms i alle vores lokationer

Udforsk spændende escape rooms på tværs af vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse gåder og undslippe i tide. Vælg din destination og dyk ned i en eventyrlig escape room-oplevelse, der vil udfordre dine evner og skabe minder for livet!

Se alle vores rum i
København / City

Se alle vores rum i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen