Escape Rooms - outdoors

Oplev vores fire spændende Escape Rooms i København City!
 Løs gåder og skab uforglemmelige oplevelser i vores atmosfærefyldte rum.
Udforsk vores lokation nedenfor!

I er en del af en politienhed som har til opgave at opspore og fange denne morder. Via et tip fra en anonym kilde, har I fundet frem til hans tilholdssted, og her har han efterladt sig mange spor og ledetråde; det er næsten som om han gerne vil fanges.

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
7,5/10

Fear factor:
middel

Alder:
fra 12 år

Året er 1993. I befinder jer i junglen i Colombia. I næsten tyve år har Pablo Escobar plaget verden som leder af Medellin-kartellet. Som leder af dette kriminelle narkokartel, er Pablo Escobar konstant i politiets søgelys, og er på flugt netop nu.
I er en del af den store politistyrke der jagter ham, og efter en sporet telefonsamtale, er I blevet ledt hen til Escobars skjulested i junglen.

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
7,5/10

Fear Factor:
Lavt

Alder:
fra 12 år

Det hele startede med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers rask pige; Samara Morgan. Samaras kusine ved noget, men er i en tilstand af dybt chok. Kusinen er nu indlagt på en psykiatrisk afdeling, og bliver manisk ved med at gentage noget om en lille pige med langt sort hår og en video. Der er mange myter om denne video, som man under ingen omstændigheder bør se.

Spillere:
2-6 spillere

Sværhed:
9/10

Fear Factor:
Høj

Alder:
fra 16 år

Udforsk escape rooms i alle vores lokationer

Udforsk spændende escape rooms på tværs af vores forskellige lokationer! Træd ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse gåder og undslippe i tide. Vælg din destination og dyk ned i en eventyrlig escape room-oplevelse, der vil udfordre dine evner og skabe minder for livet!

Se alle vores rum i
København / City

Se alle vores rum i
København / Vridsløselille

Scroll til toppen