Escape Room er et gruppespil, hvor Du bliver ”låst” inde i et rum sammen med din gruppe. I har 60 minutter til at fuldføre jeres mission, som kan være at komme ud af rummet, medbringende en særlig genstand.
I løser missionen ved at samarbejde, tænke kreativt, løse gåder og klare de opgaver og udfordringer, I bliver stillet. Undervejs i spillet skal I finde en række ledetråde, som hjælper jer videre. Ledetrådene kan være skjulte, synlige, låst inde eller noget helt fjerde. Sidder man ”fast” vil man få en ledetråd af sin gamemaster.

I et Escape Room er intet, som det ser ud ved første øjekast, og I vil få masser af sjove overraskelser undervejs. 

Det kræver teamwork og kommunikation. Hvis en spiller f.eks. har fundet en nøgle i en skuffe, har en anden spiller måske fundet en hængelås på et skab. Hvis i ikke taler sammen, kan i ikke løse opgaverne.
Til gengæld kræver det ikke muskelstyrke. Man skal ikke bruge fysisk styrke. Kun hjerneaktivitet.

Alle kan i princippet spille. Vores rum er gode til både familier, venner, polterabends, virksomheder og turister. Kort sagt alle som vil have 60 minutters koncentreret morskab. Dog er vores rum ikke handicapvenlige. Vi accepterer heller ikke kunder som er synligt påvirkede af alkohol eller euforiserende stoffer.

Nej, det er ikke farligt. Vi låser ikke rummene rigtigt, så I kan altid komme ud. Vi bruger hverken gas eller levende ild og der er nødudgange. Myndighederne har ligeledes godkendt bygningerne.

I vores rum kan man spille 2-6 deltagere. Vi anbefaler dog 3-4 spillere pr. rum.

Vores rum er designet til max. 6 personer. Hvis der er flere som er med er der nogle som kommer til at stå og kigge på uden at have noget at lave. Vi vil give jer den bedste oplevelse hvor alle kan deltage aktivt, og det får i med max. 6 personer pr. rum.

Ja, Der er gratis p-pladser lige ud for adressen.

Pga. lidt skræmmende effekter og rekvisitter i rummene, anbefaler vi en min. alder på 10-12 år iflg. med voksne. Børn under 14 år må ikke spille alene.

Hvis du vil spille med mindre end 48 timer til, skal du kontakte os skriftligt eller telefonisk på 71749141. Vi vil herpå gøre vores bedste for at det kan lade sig gøre.

Vores priser afhænger af hvilken dag på ugen i spiller. Det er dyrest i weekenden. Det koster mellem 200-250 kr. pr. person. Dog skal man betale for 4 spillere, selvom man kun er 2 eller 3 spillere.

Ja, det har vi. De varer 12 måneder, og de kan købes øverst på siden under fanen “Gavekort”.

Scroll til toppen