KØBENHAVN CITY

Vi er stolte af, at kunne byde jer velkommen til vores lokation i den indre del af København, hvor vi tilbyder ikke mindre end 9 unikke escape rooms til både familier, teambuilding og events.

RIDDLEHOUSE KØBENHAVN CITY

 

Vi er stolte af, at kunne byde jer velkommen til vores lokation i indre by, hvor vi tilbyder ikke mindre end 9 unikke escape rooms til både familier, teambuilding og events. Hos Riddlehouse har vi gjort det til vores mission at skabe en oplevelse udover det sædvanlige, og vi har gjort en dyd ud af at bibeholde den fængslende kulturhistorie og autenticitet, som Vridsløselille repræsenterer.

 

Vi har bevaret så meget af det originale fængsel som muligt, og det er vores ambition at give jer en ægte oplevelse af livet bag tremmer. Vi er stolte af, at kunne præsentere hele to escape rooms, der er inspireret af Olsen Banden og den legendariske Egon Olsen – fængslets mest berømte indsatte. Vi har nøje designet hver escape room, så I kan opleve den autentiske stemning, som Olsen Banden-universet er kendt og elsket for. Her kan du opleve den samme spænding og nervepirrende action, som du kender fra filmene, og måske endda løse nogle af de samme gåder og opgaver, som Egon og resten af banden gjorde!

Vi skaber varige øjeblikke, der forbedrer fællesskabet, udvikler kompetencer og
LÆS MERE
Se vores udvalg af Escape Rooms i København
LÆS MERE

ESCAPE ROOMS KØBENHAVN CITY

 

Vores afdeling i København er hjemsted for hele 9 escape rooms, og vi glæder os til at byde jer alle velkommen! Du kan glæde dig til at opleve vores to Olsen Banden escape rooms, der tager udgangspunkt i de ikoniske film! Gør jer klar til at spille rollen som Egon, Benny og Kjeld, når I besøger vores Olsen Banden escape rooms. Vi lover, at vi har stetoskopet klar!

 

Hvis du er mere til fængsel-inspirerede rum, har vi escape rooms hvor du kan opleve en vaskeægte fangeflugt eller prøve kræfter med at infiltrere fængslet. Måske vil du endda forsøge at opklare vores escape room, fængslets hemmelighed? Uanset hvad du vælger, så garanterer vi autentiske rammer og en oplevelse udover det sædvanlige!

Udforsk vores rum i København City

En passager bliver fundet myrdet. Kan I løse mordgåden?
LÆS MERE
En gal seriemorder er løs. Kan I stoppe ham inden
LÆS MERE
I er lige i hælene på en af historiens største
LÆS MERE
Et mystisk videobånd og pludselige dødsfald. Er der en sammenhæng?
LÆS MERE

EVENTS & TEAMBUILDING

Tag dine kolleger med på en uforglemmelig oplevelse i vores unikke lokaler på Vridsløselille! Vi er specialister i at skabe skræddersyede arrangementer, der vil gøre jeres næste event eller teambuilding-arrangement til en succes. Vores ikoniske rammer danner den perfekte kulisse til jeres event eller teambuilding.

Vi tilbyder en bred vifte af udendørs event og teambuilding aktiviteter, der vil udfordre og styrke jeres teams samarbejdsevner. Vi tilbyder også escape rooms, der er specielt designet til at kunne spilles i flere hold, og faktisk har vi hele seks identiske escape rooms, så du og dine kolleger kan konkurrere mod hinanden.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores skræddersyede events -og teambuilding aktiviteter.

Udforsk vores andre lokationer

Her kan du booke tid til Escape Rooms hos Riddlehouse
LÆS MERE
Se vores udvalg af sjove Escape Rooms i Køge
LÆS MERE

Samarbejdspartnere

Scroll til toppen