OL i Fængsel

Hvordan ville de olympiske lege se ud i et fængsel? Kom til Statsfængsel Vridsløselille og kæmp mod dine kollegaer i discipliner, I aldrig havde drømt om fandtes.

10-120 spillere

150 min

5-6 personer pr. hold

Udendørs

OL i Fængsel: Træn op til en flugt

De gamle grækere brugte de Olympiske Lege til at måle krigernes styrke, og til at træne op til kommende slag. Hos Riddlehouse i Statsfængsel Vridsløselille bliver holdene forvandlet til grupper af fanger som konkurrerer om fængsels-hierarkiet og træner op til et kommende flugtforsøg. 
 
I deles op i hold á 5-6 personer og skal samarbejde om at vinde de to aktiviteter, der leder op til den altafgørende finale: Gummigeds-sæbekasseløb, og vinderen er selvfølgelig holdet som først brager igennem fængselsmuren.
I de indledende aktiviteter konkurrerer holdene i højdeløftning; en mellemting mellem højdespring og vægtløftning, samt Nøglen til friheden; en mellemting mellem Boldkast og Dart.
 
Aktiviteterne er udformede, så de imiterer at kaste en bold med en nøgle i gennem et lille hul, og at at hoppe over den 8 meter høje fængselsmur. Aktiviteterne er gennemtænkt, så alle kan være med. Vejen til at vinde går altid gennem samarbejde og kommunikation, så de store overarme kan I godt lade ligge derhjemme. Sejrherrerne er det hold, som sammen er “Højere, Hurtigere og Stærkere”.

Om spillet

Alle intelligenser bliver udfordret, når det tidligere fængsel lægger græs til discipliner, der aldrig før har set dagens lys.

I hold á 5-6 personer er det op til jer selv at lægge den rette strategi, at stå sammen og at kommunikere, for alle aktiviteter er udformet efter en filosofi om at løfte i flok. Alle skal simpelthen deltage, før hele holdet kommer i mål.

I de indledende aktiviteter indsamles der “Street-Cred”, som giver en fordel i finalen. Der er derfor hele tiden noget på spil, og der bygges løbende op til den store finale “Gummigeds-Race”.

Gummigeds-Race er aktiviteten der afgør det hele. Intet er nemlig afgjort før det første hold brager en gummiged igennem en mur af skumklodser. Hvert hold skal i bedste sæbekasse-stil bygge en gummiged, ud fra de remedier, de får udleveret. Alt efter hvor mange street-creds man indsamlede i de indledende aktiviteter er gummigeden mere eller mindre køredygtig.

Scroll til toppen