RAGNAROK
Scenen er sat i Valhal. Loke har stjålet og gemt Thors slagkraftige hammer, Mjølner. Jætternes hær marcherer nu mod gudernes hjem, Asgård. Har Thor ikke sin hammer, er guderne magtesløse overfor jætterne. Kan I forhindre Ragnarok?

MISSION: Stop Ragnarok!

All of our Escape Rooms can be played in English

Om en time begynder Ragnarok: verdens undergang.

Odin, gudernes mægtige konge, har brug for en gruppe frygtløse hjælpere som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. Kan I forhindre Ragnarok i at bryde ud? Det er nu jer som bestemmer gudernes skæbne. Er I heltene som kan frelse Asgård og sikre verdens overlevelse?

Ragnarok 2 delt

60 min

2-6 spillere

Passende til børn, 10 år og op.

Skræmmeniveau - lav

Sværhedsgrad: 8/10

Fra 166 kr. pr. person.

Om spillet

All of our Escape Rooms can be played in English

Ved jeres ankomst vil en af vores dygtige Gamemastere tage godt imod jer, og grundigt introducere jer til spillet. Når døren lukker bag jer, lægger gudernes skæbne i jeres hænder.

I har 60 minutter til at finde stedet hvor Loke har gemt Mjølner, og dermed give guderne styrken til at slå jætterne tilbage. Hvis I har behov for hjælp på denne mission, så kan gamemasteren give jer hints der vil hjælpe jer videre. Dette rum baserer sig på den nordiske mytologi, og er stemningsmættet med en masse spændende og originale rekvisitter.

Ragnarok har en lav Fear Factor, og en tilpas sværhedsgrad der gør det egnet til familie med større børn. Kløgt og snilde kan få jer langt, men ingen kan klare kampen alene da det kræver samarbejde og kommunikation at fuldføre missionen inden de 60 minutter løber ud. Hvis I klarer kampen og kommer ud i tide, kan jeres præstation komme på dagens scoreboard.   

Scroll til toppen