Større grupper

Teambuildiing - polterabend - julefrokost - firmatur?

Hvis I er en større gruppe på 10-12 personer og derover, så kontakt os  således at I kan starte og slutte samtidig, lave særaftaler osv. uanset  om I er fra et firma, polterabend osv.

Som noget nyt samarbejder vi med Bournonville’s Wild West ganske få km  kørsel fra vores escape rooms; det betyder at vi kan skræddersy jeres  pakke med teambuilding, firma arrangemenet, polterabend osv. i helt  fantastiske oplevelser på en ægte ranch med skydning, bue og pil, rodeo  ridning på tyr –  og med den lækreste mad, I kan tænke jer. I kan læse  mere på www.bournonvilles.dk

NYHED! Kombiner det mobile erhvervsspil med oplæg, øvelse og gode grin om persontyper. Vi samarbejder nu med konsulenthuset Visby.dk, hvor Rasmus Visby giver jer værdifuld indsigt, der gør en forskel når I skal samarbejde, udvikle jer eller kommunikere. Indsigten giver jer sunde overvejelser og bedre greb om relationer internt og eksternt. Det både seriøse og muntre oplæg kan placeres enten før eller som del af de-briefing efter escape spillet og en kort pause. Varighed fra 1 til 2 timer afhængig af jeres behov. 

Skriv til os på hello@riddlehouse.dk eller ring på 71 74 91 41 – så laver  vi en pakke der passer til netop jeres behov og ønsker til tid og varighed.

Vores erhvervskunder