Private events

Hos Riddlehouse kan I altid holde jeres fødselsdage, polterabend, Blå Mandag og mange andre festligheder i form af private events.

Vi skræddersyr et arrangement, hvor i starter og slutter samtidig, og dyster direkte mod hinanden i sjov og mysterier.

Vi tilbyder også pakker med drikkevarer og snacks – lige som I altid selv er velkomne til at medbringe jeres egne tapas, drikkevarer eller andet lækkert – så længe vi blot får det planlagt i tiden I booker hos os.

Vi spærrer også ydertider af, således at jeres selskab er det eneste i afdelingen. I kan også booke udenfor de åbningstider I ellers finder, hvis I går ind under booking af de enkelte “Escape Rooms”

I Køge kan vi køre 12 personer i timen – i Roskilde 18 personer og i København kan vi tage 26 deltagere i gennem på een gang.

Skriv til os på hello@riddlehouse.dk og få et godt tilbud. Priserne starter fra 249,- pr. mand og opefter.

Vi glæder os til at fejre sammen med jer!

Du kan også klatre hos os!

Vi har også indgået samarbejde med Danmarks fedeste indendørs High rope anlæg

Klatrecentralen i Næstved er spækket med fede forhindringer og masser af sjov for alle aldre. Så udfordr dig selv, familien eller dine kollegaer med en tur på banen der sætter gang i hele kroppen og udfordrer de fleste på deres vovemod og trang til adrenalin kick.Klatrecentralen ligger midt i Næstved og har masser af p-pladser. Og alle kunder fra RiddleHouse får 20% rabat

Læs mere på www.klatrecentralen.dk

Scroll til toppen