Københavns bedste påskeaktivitet

Bedste aktiviteter i påskeferien

Bedste aktiviteter i påskeferien

Skal i prøve en ny aktivitet i påskeferien? 
Læs vores guide over de sjoveste escape rooms til hele familien!

Københavns bedste påskeaktivitet
Fotokredit: Pexel

Påskeferien er ENDELIG ovre os. Det betyder masser af tid til at slappe af med familien. Ja, måske lidt for meget tid til at slappe af, faktisk. For hvad dælen skal man få tiden til at gå med, hvis ungerne ikke bare skal se TikTok og spille Hogwarts Legacy?

 

Escape Rooms er svaret! I vores Escape Rooms i Køge, Roskilde og København får i én time til at løse netop den gåde, som i har lyst til. 

 

De her rum er især populære hos familierne…

The Last Passenger i København

I vores mest populære rum er i på mystisk vis endt i en togkabine. Men til jeres store overraskelse, er det ikke en helt normal togtur. Nej, for en passager er fundet myrdet! Det er nu jeres opgave, kære detektiver, at finde ud af HVEM der har dræbt passageren og afsløre deres navn, inden det er for sent. Læs mere om rummet her.

 

Skræmmeniveau: lav | Sværhedsgrad: 6/10

 

Professor Jones i Roskilde

Den verdensberømte arkæolog, Professor Jones, er forsvundet på en ekspedition. Juvelen “Den Blå Stjerne” skal udstilles på Nationalmuseet. 

Men kun professoren ved hvor den er. Kan i finde frem til juvelen inden den skal udstilles?  Læs mere om rummet her.


Skræmmeniveau: lav | Sværhedsgrad: 8/10


Spymaster
i Køge

I er en gruppe hemmelige agenter fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har lokaliseret The Spymasters hemmelige skjulested på et hotel i Køge. I har nu en time til at ransage The Spymasters værelse og finde de hemmelige dokumenter, inden han kommer tilbage… Kan I klare det? Verdensfreden hviler på jeres skuldre. Læs mere om rummet her.

 

Skræmmeniveau: lav | Sværhedsgrad: 7/10

 

Ragnarok i Køge

Om en time begynder Ragnarok: verdens undergang. Odin, gudernes mægtige konge, har brug for en gruppe frygtløse hjælpere som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. Kan i forhindre Ragnarok i at bryde ud? Det er nu jer som bestemmer gudernes skæbne. 

Er I heltene som kan frelse Asgård og sikre verdens overlevelse? Læs mere om rummet her.

 

Skræmmeniveau: lav | Sværhedsgrad: 8/10

 

 Også er Escape Rooms den perfekte indendørsaktivitet, til de lidt koldere dage i ferien. Vores priser starter fra kun 133kr pr. person og vi har åbent alle dage i ferien. Skyd foråret 2023 i gang med et besøg forbi Riddlehouse!

Følg med på vores sociale medier 

Scroll til toppen