Escape Rooms til dig og dine venner

Vennetur i Escape Room

Riddlehouse byder jer velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige! Vores fornemste opgave i Riddlehouse er at give hele flokken en uforglemmelig og sjov oplevelse, hvor I kommer hinanden ved på en anderledes og underholdende måde.  

Vi har udviklet vores 7 forskellige Escape Rooms fordi vi elsker kreativ leg med gåder og opgaver. Vores Escape Rooms i både Gothersgade og i det nedlagte fængsel, Vridsløselille Statsfængsel, er derfor også udviklet med passion og skabertrang. Her vil vi gerne byde dig og dine venner velkommen, og vi elsker at se vores gæster have det sjovt og nyde hinandens selskab.    

Alle vores Escape Rooms er designet til at udfordre jer både socialt og mentalt. I vil blive udfordret med originalt udformede gåder, mysterier og scenografi, der kræver samarbejde og kreativ tænkning. Både styrker og svagheder vil komme for en dag, men det er alt sammen i en sjov setting hvor man kan grine af de vanskeligheder og hjernebrud, man kastes ud i. Besøg vores rum i Gothersgade hvor vi har noget for enhver smag, eller besøg Danmarks eneste Olsen Bande-Escape Rooms i det nedlagte Vridsløselille Statsfængsel. Eller vores populære “Flugten fra Vridsløselille” hvor I skal prøve kræfter med fangeflugt fra vaskeægte fængselsceller.

Glæd jer til en sjov og intens time, hvor I skal arbejde sammen for at løse opgaverne og slippe ud af rummet.

Vi tror på, at alle kan have det sjovt hos Riddlehouse, uanset om I er en vennegruppe, en familie eller et hold kolleger. Vores Escape Rooms er perfekte som en sjov og original aktivitet, som vil bringe jer tættere sammen og skabe mindeværdige stunder.

Da det skal være nemt for vores gæster, ligger vores afdeling i København K tæt på offentlig transport ved både Nørreport Station og Kongens Nytorv. Vores afdeling i det gamle fængsel ligger tæt på Albertslund Station, og kommer I i bil, så er der gratis parkering til vores gæster.  

Begge afdelinger holder åbent hver dag så kom forbi og besøg os. Vil man være sikker på en plads, så smut ind forbi vores hjemmeside og BOOK netop det rum, der passer jer bedst. 

Scroll til toppen