Flugten fra Vridsløselille

Fængslende underholdning i vinterferie 2024

Escape Room i vinterferie 2024

Ekstraordinære Escape rooms i fængslende omgivelser

Flugten fra Vridsløselille

Vinterferien er i fuld gang, og mens Kong Vinter har sit tag i verden udenfor, er det tid til at skabe hygge og sjove minder indendørs med familien. En social aktivitet, der kombinerer grin, udfordringer og samarbejde, er et Escape Room hos Riddlehouse.

Der er ingen grund til at kede sig i vinterferien, og skal I finde en god ferieaktivitet i København, så er I med vores Escape Rooms garanteret en sjov aktivitet der giver let sved på panden, en lige tilpas mængde stress, og rigelige mængder gode grin. Hos Riddlehouse vælger I en ferieaktivitet der tester samarbejdsevne og kommunikation. Et klogt menneske sagde vist engang: ”No Man Is an Island”, og det gør sig bestemt også gældende her. At løse gåder og opgaver i vores rum kræver en fælles indsats, der styrker båndet mellem spillerne og skaber en følelse af fællesskab.

Vi har flere forskellige Escape Rooms med forskellige temaer, historier og sværhedsgrader. Der er således noget for alle – og alle kan være med.

Alle kender de folkekære film om Olsen Banden, men ikke alle ved, at Danmarks eneste Olsen Banden-Escape Rooms ligger i Egon Olsens ufrivillige bopæl, Statsfængslet Vridsløselille. Fængslet ligger i Albertslund, tæt på både s-togsstation og motorvej, og kun 20 min. fra Københavns Hovedbanegård. Vi har bygget rummene op omkring originale arbejdsnotater fra filmenes ophavsmænd, Erik Balling og Henning Bahs, og vi lover en stemningsmættet scenografi i lighed med filmenes fantasifulde univers. Så hvorfor ikke invitere familien på besøg i enten ”Olsen Bandens Største Kup” eller ”Olsen Bandens Sidste Plan”. Her kan I prøve kræfter med Egon Olsens geniale planer hvor det hele er timet og tilrettelagt, men hvor alt også kan ske. 

Er I mere til en god fangeflugt, så skal I vælge vore Escape Room ”Flugten fra Vridsløselille”. Rummet er indrettet i de gamle fængselsceller hvor originale detaljer er bevaret. Her kan I for en stund agere hårdkogte, frihedssøgende skurke der med list, snilde og kreativitet skal undslippe det gamle fængsel. Altså, I skal foretage en fingeret fangeflugt fra en ægte fængselscelle – i et ægte fængsel. Dét giver da vinterferien 2024 ekstra krydderi.   

Vi holder åbent hver dag så kom forbi og besøg os. Vil man være sikker på en plads, så smut ind forbi vores hjemmeside og BOOK netop det rum, der passer jer bedst. 

Eller…prøv mordgåder, gys eller et godt krimimysterie i vores afdeling i det centrale København. Afdelingen ligger i København K, tæt på metro og offentlig trafik. Læs mere her!

Scroll til toppen