Jeg har en Plan

Egon Olsens “Storm P”-maskine. 

En aktivitet der bryder med silotænkningen og udstiller forskellen mellem teori og praksis.

 

10-200 spillere

120 min

5-6 personer pr. hold

Indendørs og udendørs

Fra tegnebræt til konstruktion

Vi har alle sammen set det før – de store forkromede planer. De fungerer perfekt på et teoretisk plan. Men hvordan går det, når planen skal føres ud i livet? I organisatorisk sammenhæng er der oftest langt fra bestyrelsens visioner til medarbejderens virkelighed.

Dette er en øvelse i kommunikation og samarbejde på tværs. Det er en øvelse i vidensdeling og i at nedbryde siloerne i virksomheden. Hver hold skal forholde sig til en særlig opgave, som dé skal løse, og uret tikker for at nå at bygge sin del af kædereaktionen, men Storm-P-Maskinen bliver ikke bygget uden at alle forholder sig til de hold som er før og efter dem i kæden. Denne teambuilding-aktivitet er udviklet ud fra filosofien om, at en kæde aldrig er stærkere end sit svageste led, og Riddlehouse har medbringer alskens skøre og finurlige remedier således at alle hold har rigeligt med kilder til skøre ideer.

Til slut tælles der ned, og maskinen sættes i gang med en pegefinger af hold 1 og når klokken ringer, opstår der ren eufori, og dagens mest innovative hold bliver kåret.

Denne aktivitet kan skræddersys, og inkludere visioner, værdier eller elementer fra jeres strategi.

Om Jeg har en Plan:

Forskellen på teori og praksis bliver udstillet i Egons ”Storm P”-maskine. Egon Olsen er, om nogen, kendt for sine fejlfrie planer. Timet og tilrettelagt ned til mindste detalje – lige indtil de skal udføres i praksis.I denne Teambuiding-aktivitet har I fået Egon Olsen som cellekammerat, og han er kommet på en ”Storm P”-maskine, der kan ringe til frokost en time tidligere end normalt. Den skal bare lige bygges. Og her kommer I ind i billedet.

”En tank, et stetoskop, et spillekort, en papirklips og en kasse øl” er alt hvad der skal til for at første del kædereaktionen når til næste hold, der fører energien videre.

Hvert hold består af 5-6 deltagere og Egons ”Storm P”-maskine er tænkt som én lang kædereaktion. Én lang foranderlig dominoeffekt fra første hold til sidste hold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen